Internet

Zo hoef je je niet eenzaam te voelen in coronatijd

0

Corona vergt een hoop van ons. We moeten constant binnen zitten, de lockdown wordt verlengd en de avondklok wordt voorlopig nog niet afgeschaft. Deskundigen en onderzoekers zijn het erover eens: we vereenzamen. En dan vooral zij die single zijn. Waar het huis leeg is. Juist voor jou is deze blog. Dus lees zeker even verder!

Je eenzaam voelen of eenzaam zijn, zijn twee verschillende dingen. Aan hoe je je voelt kun je gelukkig iets doen. Je kan actie ondernemen, ook al is het op afstand. Op deze manier hopen we dat je je minder eenzaam zult voelen in deze gekke coronatijd. Naast dat het belangrijk is dat je een schema aanhoudt voor bijvoorbeeld je werk en voor je sporten, is het ook belangrijk dat je tijd neemt om te ontspannen. Deze tips helpen jou om je niet

  1. Spreek online af met je vrienden

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online doen. Complete quizen worden georganiseerd online, bierproeverijen of wijnproeverijen, bijeenkomsten van verenigingen en clubs. Zie en spreek elkaar online. Maak er een vast moment in de week van met je vrienden om gezellig bij te kletsen en te verbinden met elkaar.

  1. Heb aandacht voor jezelf

Aandacht is een breed begrip natuurlijk. Maar zeker in tijden dat je minder mensen om je heen hebt, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere massageolie voor een zelfmassage. Heerlijke producten voor een lange warme douche. Of schaf een seksspeeltje voor jezelf aan voor wat extra q-time met jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een dildo kopen of een vibrator. Jouw behoeftes staan op nummer 1. Zeker in deze bijzondere tijd.

  1. Trakteer jezelf op lekker eten

Al jouw favoriete restaurants in de omgeving bieden nu ook maaltijden voor thuis aan. Heb jij een drukke werkweek gehad? Al je deadlines gehaald en andere agendapunten afgestreept? Mooi moment om wat lekkers te eten. Trakteer jezelf daar dus zeker op! En dat niet alleen: je helpt er ook de lokale ondernemers mee. Win-winsituatie dus.

Help jouw bedrijf groeien door bezoekersregistratie en people counting 

Previous article

Duurzaam alternatief voor een nieuwe iPhone

Next article