Internet

Deskbookers: Wat je moet weten over deskbookers en andere flexwerk sites

0

Sinds Het Nieuwe Werken is geïntroduceerd, waarin wordt gestreefd naar een betere inrichting en bestuur van het kenniswerk, is er veel veranderd binnen de arbeidssector. In plaats van een 9 tot 5 baan waarin iedereen in zijn eigen kantoor zit, is het de bedoeling dat men flexibeler kan werken. Niet alleen qua locatie, maar ook qua tijden. Er worden persoonlijkere opdrachten gegeven, zodat thuiswerken vereenvoudigd wordt en je meer zelf kunt doen. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel zzp’ers die buiten hun huis willen werken, en in een koffietent of op een flexwerkplek gaan zitten. Goed, het is dus erg populair om kantoortaken te verplaatsen naar een plek buiten een vast kantoor. Om de zoektocht naar flexwerkplekken wat te vergemakkelijken zijn er sites de wereld in gekomen zoals Deskbookers.

 

Deskbookers

Deskbookers is één van de meest bekende sites wat betreft flexwerkplekken. De naam geeft het al weg, je zoekt hier letterlijk een desk (bureau). Het aanbod is extreem groot: of je nou op zoek bent naar een kantoorruimte, vergaderruimte, spreekkamer, trainingsruimte, flexplekken of evenementenlocaties, op deskbookers vind je het allemaal. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Rotterdam, niets is te gek.

 

Hoe het werkt

Een werk- of vergaderruimte vinden is helemaal niet moeilijk. Je vult enkel een stad, datum en tijdsduur in en vindt al legio opties. Je hoeft dan enkel nog te filteren op het aantal mensen wat zal deelnemen en voilá: Deskbookers vindt een plek voor je. Als het nodig is filter je op extra faciliteiten en kies je van tevoren een opstelling. Daarna betaal en boek je de ruimte en kun je invitations naar andere deelnemers sturen.

 

Wat heb je nodig?

Wanneer je een kantoorplek zoekt met specifieke faciliteiten, zoals een printer, scanner of geluidsinstallatie, kun je hierop filteren. Dit is natuurlijk erg handig, omdat je voorkomt dat er zaken geprint moeten worden zonder dat er een printer in de buurt is. Daarnaast kun je ook filteren op bepaalde catering, zoals koffie/thee (zelfbediening) en de mogelijkheid tot lunch. Ook de locatie, zoals ‘nabij openbaar vervoer’, ‘aan de snelweg’ of ‘nabij stadscentrum’ zijn mogelijk.

 

Korting

Voor Nederlanders natuurlijk een belangrijk onderdeel en leuke bijkomstigheid, bij Deskbookers kun je tien procent op je aankoopbedrag besparen wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Scoupy – Wat is het nu eigenlijk?

Previous article

Dit doet een community manager: omschrijving, taken en eigenschappen

Next article