Internet

Duurzaam alternatief voor een nieuwe iPhone

0

Dat iPhones nogal prijzig kunnen zijn, weten we allemaal. Toch zijn er ook opties die ervoor zorgen dat jij niet zo diep in de buidel hoeft te tasten. Een duurzaam alternatief.

Nieuwste iPhone

Elke keer als er weer een nieuwe presentatie van Apple is, zijn mensen het meest benieuwd naar de nieuwste iPhones. Dat zijn vaak meerdere telefoons tegelijkertijd, zodat mensen wat te kiezen hebben. Dat is natuurlijk leuk voor alle mensen die houden van Apple en graag als eerst de nieuwe iPhones in hun bezit hebben. Ook zijn er altijd een heleboel mensen die de nacht voor de release van de nieuwe telefoons, buiten de Applestores in de rij wachten en zelfs blijven slapen. Dat allemaal om de allernieuwste smartphone van Apple in hun bezit te krijgen. Toch komt er langzaam maar zeker ook een groep die de dure telefoons bekritiseert en niet meer mee wil doen aan de Applegame.

Refurbished telefoon

Er ontstaat namelijk langzaam een kloof tussen Applegebruikers met een kleinere portemonnee en iPhone verslinders die altijd direct de nieuwste in handen hebben. De iPhones die nieuw uitkomen, zijn namelijk vrij duur voor een smartphone die steeds minder verbetert.

Daarom zijn steeds meer Applegebruikers op zoek naar een duurzamer alternatief. Bijvoorbeeld in de vorm van een Refurbished iPhone 11 Pro, een van de nieuwste modellen. Refurbished iets kopen, is een heel mooi en duurzaam concept. Het gaat dan voornamelijk om telefoons waarbij één klein onderdeel niet helemaal perfect is. Er zijn organisaties die deze telefoons opkopen, repareren en dan weer verkopen. Voor een veel lagere prijs dan de originele.

Een goedkope optie

Een refurbished telefoon is dus een duurzaam alternatief voor een nieuwe iPhone. Aangezien je aanschaft wat anderen weg zouden gooien. Tegelijkertijd kan je zelf aardig besparen op de kosten van je nieuwe telefoon. Je kan namelijk zelf kiezen wat voor model je wil en in wat voor staat je hem wil hebben. Sommige telefoons zijn namelijk al eerder gebruikt door iemand, weer opgelapt tot de minimale eisen en kan verkocht worden voor een zacht prijsje. Afhankelijk van de staat waarin de telefoon verkeert, kies jij je prijs. Een mooie duurzame optie dus.

Zo hoef je je niet eenzaam te voelen in coronatijd

Previous article

Zo kies je als beginnende belegger een broker

Next article