Tech

Wat je moet weten wanneer je een nieuwe auto wil kopen

0

Wanneer je klaar bent om je eerste eigen wagen aan te kopen of wanneer je huidige exemplaar aan vervanging toe is, kan de zoektocht naar een andere auto beginnen. Of je nu op zoek bent naar een spiksplinternieuwe wagen of liever een tweedehands exemplaar bij je thuis verwelkomt, online kan je een ontzettend groot aanbod aan auto’s vinden.

Vinnige Wagen

Heb je er al eens aan gedacht om een volkswagen, of kortweg VW aan te kopen? Deze kwalitatieve wagens rijden vlot en comfortabel. Het aanbod van VW stock is ruim zodat er ook ongetwijfeld iets voor jou tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een Golf, Caddy, Multivan of Polo, het online aanbod is erg breed, zowel voor stockwagens als voor tweedehandswagens. In de VW stock kan je ook meteen zien wat deze wagen je maandelijks zal kosten. Zo kan je een goed doordachte keuze maken.

Auto’s uit het luxesegment

Ook wanneer je eerder op zoek bent naar een wagen uit het luxesegment, kan je zowel een stockwagen als een tweedehandswagen aankopen. Wagens zoals Audi’s kan je zo aan een heel voordelige prijs aanschaffen. Wanneer je bijvoorbeeld een Audi q2 tweedehands aankoopt, kan dit al vanaf zo’n 22000 euro. Dat is niet veel geld voor een moderne en compacte SUV. Voor je een Audi q2 tweedehands koopt, kan je er eerst een proefritje mee maken. Zo ben je zeker dat dit de auto is die bij jou past.

Verdien nog wat geld aan je vorige wagen

Wanneer je je vorige wagen laat overnemen door de concessiehouder op het moment dat je een andere wagen aankoopt, kan je hier nog een mooie prijs voor krijgen. Alles hangt natuurlijk af van de leeftijd en staat van je wagen. De overnameprijs die je voor deze auto krijgt, kan je in mindering brengen van de prijs van je nieuwe wagen. Zo ben je in één keer verlost van je oude auto én krijg je korting op je nieuwe wagen.

Longlife onderhoudsconcept

Wanneer je een auto aankoopt via Delorge, geniet je ineens mee van de voordelen van hun longlife onderhoudsconcept. Dit betekent dat je een melding krijgt wanneer je wagen een onderhoud nodig heeft. Zo moet je niet nodeloos naar de garage rijden. Elke wagen is bovendien ook uitgerust met een waarschuwingsindicator voor het oliepeil. Een correct oliepeil verlengt de levensduur van de motor van je auto. Verder zorgt een correct oliepeil er ook voor dat je wagen minder snel een onderhoud nodig heeft. Natuurlijk is het belangrijk dat je ook zonder signaal van de waarschuwingsindicator je oliepeil regelmatig even nakijkt. Wanneer je toch op onderhoud moet, kan je deze afspraak gemakkelijk online maken.

Hoe herken je kwalitatieve koffie?

Previous article

Hoe kan je het beste personeel werven?

Next article