Internet

Wat is een popsocket?

0

Je hebt er misschien wel eens van gehoord of wil er misschien zelf een aanschaffen, een popsocket! Maar wat is het precies en is het handig om te gebruiken?

Popsocket

Een popsocket is een handige gadget voor je telefoon. Je kan hem achterop je mobiel plaatsen of achterop het hoesje van je mobiel. Met een popsocket kan je je telefoon net iets beter vasthouden dan zonder zo’n gadget. Je kan ze bijvoorbeeld kopen met een ring, zodat je je vinger er doorheen kan steken. Of je koopt een popsocket met een rondje, waarmee je je vingers er omheen klemt en zo je telefoon vasthoudt.

Voordelen

De popsocket heeft verschillende voordelen en gebruiksgemakken. Zo is het beter voor je vingers om een popsocket te gebruiken. Veel mensen krijgen langzaamaan een kromme pink omdat ze met die vinger hun telefoon het meest dragen. Het gaat vaak om de hand waarmee je de telefoon het meest gebruikt. Zonder het door te hebben laat men de telefoon vaak rusten op een vinger. Telefoons van tegenwoordig zijn vrij groot en zwaar, de hele tijd dezelfde vinger gebruiken kan dus een kromme vinger opleveren, maar met een popsocket heb je daar geen last meer van. Het gewicht van je telefoon hangt dan aan je vinger of meerdere vingers.

Valbestendig

Gebruik maken van een popsocket kan ook je telefoon redden van een flinke val. Telefoons van tegenwoordig gaan snel kapot en het glas van een iPhone breekt al gauw bij een val. Als je vinger door een iphone popsocket zit, zal de telefoon minder snel vallen. Ook bij de ronde popsocket heb je je telefoon over het algemeen beter vast en is de kans op vallen dus minder groot.

Neerzetten

Niet alleen is een popsocket dus handig voor vingers en vergoot je er je reach mee over je beeldscherm. Een popsocket kan ook handig zijn als je je telefoon even neer wil zetten. Meestal moet je iets zoeken waar je telefoon tegenaan kan leunen. Met een popsocket hoeft dat niet meer. Je draait het ringetje om en hij staat! Lekker makkelijk als je bijvoorbeeld een filmpje wil laten zien aan meerdere mensen of als je zelf even wil netflixen op je telefoon.

5x Fitness Oefeningen die gevaarlijk zijn om onbegeleid thuis te doen

Previous article

Wat is een poller? En wat zijn de voordelen van pollers?

Next article