HandigTech

Waarom kiezen voor refurbished?

0

Je hebt de term “refurbished” waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen. Dat is ook niet zo gek, want refurbished producten zijn razend populair en worden met de dag populairder. We vertellen graag waarom refurbished producten zo populair zijn en waarom het een interessante keuze is om voor een refurbished product te overwegen in plaats van een nieuw apparaat.

Misvatting: Refurbished is hetzelfde als tweedehands

Om verwarring te voorkomen: “refurbished producten zijn niet hetzelfde als tweedehands producten”. Refurbished producten ondergaan een strenge testcontrole, worden gerepareerd waar nodig en worden zelfs met 2 jaar garantie geleverd.

De 4 belangrijkste reden om refurbished te kiezen

Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 4 redenen zullen je helpen te overtuigen om voor een refurbished te kiezen.

Prijsbesparing

Ten eerste de grootste aantrekkingskracht om voor een refurbished product te kiezen is de betaalbaarheid. Nederlanders blijven Nederlanders dus waarom niet 50% besparen? Uit het onderzoek is gebleken dat de prijs de belangrijkste reden is om te kiezen voor een refurbished iPhone. Refurbished apparaten zijn aanzienlijk goedkoper dan gloednieuwe apparaten. Dit betekent dat je kunt genieten van geavanceerde technologieën en functies zonder je bankrekening te plunderen. Het is een interessante manier om geld te besparen.

Garantie

Als tweede reden is de garantie op refurbished product een interessante overweging. Deze garantie geeft je vertrouwen in je aankoop. Bij Fixje, aangesloten bij het Keurmerk Refurbished, ontvang je 2 jaar garantie, zelfs op de accu. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, dan weet je zeker dat het wordt opgelost.

Duurzaamheid

Ten derde is milieuvriendelijkheid een belangrijke reden. Door refurbished apparaten te kopen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval. Deze apparaten worden gereviseerd en hergebruikt, waardoor de levensduur wordt verlengd. Het is een duurzame keuze die helpt om de elektronische afvalberg te verkleinen.

Betrouwbaarheid:

Als laatste de kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished apparaten zijn vaak goed. Ze ondergaan grondige controles en reparaties om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren. Je kunt dus een hoogwaardig apparaat verwachten die net zo goed werkt als een nieuw exemplaar. Een groot verschil ten opzichte van een tweedehands product.

Dus waar wacht je nog op? Ga voor refurbished en profiteer van de voordelen. Maar selecteer wel altijd een betrouwbare aanbieder.

Een betaalterminal huren of kopen – wat is het beste?

Previous article

Resin printer vs 3d printer: voor elk wat wils

Next article