Handig

Van tuinhuisje tot kantoor

0

Door COVID-19 moeten de meeste mensen zoveel mogelijk thuiswerken voor waar mogelijk is. Hoe houd je werk en privé gescheiden, wanneer je aan je eettafel zit te werken. De gezelligheid van mensen of dieren helpen ook niet mee. Wij hebben daarom de perfecte oplossing voor jou.

Naar buiten

Werken in de tuin geeft een scheiding van werk en privé. Werk je bijvoorbeeld op je slaapkamer, dan is dit niet goed voor je gezondheid. Als je dan naar je kamer gaat om te slapen, associeer je het met werk en kom je steeds moeilijker in slaap. Als je in een tuinkamer gaat zitten, heb je de scheiding van werk en privé en je zit ook nog eens dicht bij de natuur. Het is bewezen dat buiten zijn goed voor je is. Je krijgt dan meer vitamine D door het zonlicht. Als je in een tuinhuisje werkt, heb je het grootste gedeelte van de dag natuurlijk licht. Dit is vele malen beter voor je dan kunstlicht.

Wat moet je aanschaffen

Ga je van je buitenruimte je kantoor maken? Dan zijn dit de dingen waar je op moet letten. Een stroomaansluiting is essentieel.  Moet je bijvoorbeeld aan het werk met je laptop dan heb je meteen een plek om hem op te laden. Een gasaansluiting is ook erg belangrijk. Als je er in de winter zit wil je het natuurlijk wel lekker warm hebben. Wij adviseren wel een slot op de ruimte te doen als er waardevolle spullen staan.

Wil je nou het optimale buitengevoel behouden in je tuinkantoor? Kies er dan voor om naast een comfortabel bureau een loungeplek te maken. Denk aan een fijne tuinbank met dikke kussens of een mooie hangstoel. Zo kun je even weg achter je laptop om te brainstormen over een nieuw project. Zulke meubelen passen én bij je werkplek, maar ook bij je tuin.

Kleed je werkplek aan

Een kaal tuinhuisje brengt niet echt een gezellige sfeer met zich mee. Kleed het daarom aan met verschillende attributen. Geef bijvoorbeeld één muur een kleur. Dan wordt het meteen al sfeervoller. Hang een paar posters of foto’s op. Zo maak je je kantoor persoonlijker en voelt het als jouw eigen plek.

Wat is leasen eigenlijk en welke voordelen zijn er?

Previous article

Is het mogelijk om het opladen van je auto thuis te laten vergoeden door je werkgever?

Next article