Handig

Thuisblijven hoeft niet saai te zijn met deze tips 

0

Het is de tijd van thuisblijven en binnenblijven. Dat doen we natuurlijk niet geheel vrijwillig, maar om het corona-virus in te bedden is het erg belangrijk dat we het wel doen. Dat neemt niet weg dat we soms het gevoel hebben dat de muren op ons afkomen. Aan de andere kant is dit ook de tijd om iets aan die wanden te gaan doen. In deze blog geven we je tips hoe je dit kunt doen!

Veel mensen zijn dus aan het klussen geslagen en begonnen met het verfraaien van hun leefomgeving. Dat is niet gek, want je zit tenslotte nu meer binnen dan ooit. Hier kun je binnenshuis mee beginnen.

  1. Badkamer vernieuwen

De badkamer is een project dat vaak wordt uitbesteed. Maar je kunt ook zelf een hele hoop doen om je badkamer te vernieuwen. Zo kun je met speciale verf de douchewand verven. Of kies voor een nieuwe douche met bijvoorbeeld een extra grote douchekop. Ook met accessoires kun je een hoop verfrissing aanbrengen in deze kleine ruimte. Denk aan mooie kaarsen op de badrand of een vochtbestendige plant.

  1. Rommelzolder opruimen

Ook dit is een favoriet onder mensen in deze COVID-tijd. Nu je meer binnen zit heb je alle tijd om de rommelzolder eens goed onder handen te nemen. Breng naar de stort wat echt weg kan en al het andere kun je eventueel verkopen via Marktplaats. Of breng het naar een kringloop voor een tweede leven.

  1. Inrichting veranderen

Staat de bank al jaren op dezelfde plek? En heb je geen zin om de televisie-aansluiting te verleggen? Daar heb je nu natuurlijk wat meer tijd voor. Gooi de boel eens om. Zet de eettafel eens op een andere plek, schuif de salontafel van zijn plek en hussel de boel tot je weer een mooi geheel krijgt.

  1. Keuken opknappen

Wat geldt voor de badkamer, geldt ook voor de keuken. Denk aan het verven van de tegels en de kastjes. Je kan nieuwe deurknoppen op de kastjes zetten en de accessoires vernieuwen. Zo heb je binnen een paar dagen een heel nieuwe keuken die ook nog eens fris oogt.

Meer spanning tussen de lakens? Deze 4 seksspeeltjes helpen je daarbij!

Previous article

Zo maak jij je tuin klaar voor zomer 2021

Next article