Handig

Meer spanning tussen de lakens? Deze 4 seksspeeltjes helpen je daarbij!

0

Heb je al jarenlang een relatie met jouw partner? Dan kan het zijn dat jullie inmiddels op seksueel gebied (aanzienlijk) minder actief zijn dan in de beginjaren. Vind je dit jammer? Breng de spanning tussen de lakens dan terug. Dit kan met behulp van seksspeeltjes. Als je nog nooit seksspeeltjes gebruikt hebt, weet je ongetwijfeld niet welke je moet hebben. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. Met de onderstaande 4 sekspeeltjes slaag jij er ongetwijfeld in de spanning tussen de lakens terug te krijgen.

1. Vibrator


Veel mensen denken dat een vibrator alleen geschikt is voor individueel gebruik. Er zijn inderdaad veel vrouwen die dit seksspeeltje gebruiken om zichzelf te bevredigen. Toch is een vibrator ook een prima speeltje om samen met jouw partner te gebruiken. Geef het speeltje bijvoorbeeld eens aan jouw partner als je meer spanning tussen de lakens wilt beleven. Je geeft de controle dan namelijk uit handen en dat zorgt voor een geheel andere beleving. Mogelijk kom je hierdoor wel tot een veel intenser orgasme dan voorheen. Vibrators zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, waardoor er ook voor jou en je partner wel een geschikte te vinden is.

2. Vibrerend ei


We blijven nog even hangen in de vibrators. Een vibrerend ei is namelijk ook een geschikt seksspeeltje om de spanning tussen de lakens terug te krijgen. Dit speeltje kun je vaginaal inbrengen, maar je kunt hem ook gebruiken om jouw clitoris te stimuleren. Bijkomend voordeel van een vibrerend ei is dat je deze ook buiten de deur kunt gebruiken. Deze speeltjes zijn tegenwoordig vaak draadloos en je bedient ze met een afstandsbediening. Om de spanning in bed terug te krijgen, kun je het ei eens vaginaal inbrengen als jullie samen ergens heen gaan. Geef de afstandsbediening in dat geval aan jouw partner. Dit zorgt ervoor dat jij behoorlijk opgewonden raakt, waardoor je vast en zeker toe bent aan een flinke vrijpartij als jullie terug zijn.

3. Buttplug


De speeltjes die we hierboven uitlichtten, zijn vooral bedoeld voor vaginale en clitorale stimulatie. Je kunt er ook voor kiezen om anaal gestimuleerd te worden tijdens de seks. Dit kan door middel van penetratie, maar niet iedereen houdt hiervan. Geldt dit ook voor jou? Dan biedt een buttplug mogelijk uitkomst. Dit seksspeeltje is bedoeld voor anale stimulatie. Als je niet bekend bent met anale stimulatie raden wij je aan om glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen. Nadat je de buttplug eenmaal hebt ingebracht, blijft deze keurig op zijn plek zitten. Word je vervolgens vaginaal gestimuleerd door middel van een penis of seksspeeltje? Dan zorgt dit vaak voor een heftiger orgasme, aangezien je zowel anaal als vaginaal gestimuleerd wordt.

4. Gagball


Als je meer spanning tussen de lakens wilt beleven, kun je overwegen de controle uit handen te geven. Dit kan met een vibrator of met een vibrerend ei. Gaat dit voor jou niet ver genoeg? Dan biedt een gagball mogelijk uitkomst. Dit seksspeeltje gebruik je oraal. Het speeltje bestaat uit een bal met aan beide zijden een riempje. Je doet de bal in de mond van jouw partner en trekt het riempje vervolgens strak genoeg aan. Het spraakvermogen van jouw partner vermindert hierdoor, waardoor je meer controle krijgt. Bevalt dit? Dan kun je een gagball eventueel ook in combinatie met touw, lint, handboeien of een zweep gebruiken. Op deze manier zorg je er ongetwijfeld voor dat de seksuele spanning tussen jou en je partner weer hersteld wordt.

Tips om de beste horeca apparatuur aan te schaffen

Previous article

Thuisblijven hoeft niet saai te zijn met deze tips 

Next article