GeldHandig

Nucash helpt je om geld terug te krijgen bij online shopping

0

Gebruik cashback om geld terug te verdienen op dingen die je toch al koopt. Van voedingswinkels en autoverzekeringen tot vakanties en kleding – bespaar geld elke keer dat je winkelt. Zo kun je bijvoorbeeld online shoppen met korting met cashbackprogramma’s zoals bijvoorbeeld Nucash.

Wat is cashback?

Cashback is simpelweg je geld terugkrijgen nadat je iets hebt gekocht. Dit geldt normaal gesproken voor online aankopen, maar soms ook voor winkelen in winkels. Om cashback te verdienen, klik je op de link op de cashback-site en koop je zoals gewoonlijk. Ze volgen jouw aankoop en betalen je een percentage terug.

Afhankelijk van hoe je het bekijkt, krijg je je boodschappen een beetje goedkoper of word je betaald om te winkelen.

Op wat voor zaken kan je bij Nucash cashback verdienen?

Je kunt op vrijwel alles cashback krijgen. Bijvoorbeeld op een nieuwe outfit, speelgoed voor de kinderen, je levensmiddelenwinkel of het aanschaffen van een mobiele telefoon.

En dan zijn er zaken als koffie in een café of zelfs brood, melk en groenten. Echt, het zijn de dagelijkse aankopen die je toch doet, waardoor je mogelijk cashback misloopt.

Wie biedt er nog meer cashback aan?

Er zijn heel veel sites die cashback aanbieden, maar sommige zullen altijd beter zijn dan andere.

Er zijn enkele grotere spelers waarbij je je kunt aanmelden. Het is altijd de moeite waard om bij elk van hen een account te hebben. Aangezien ze allemaal met verschillende retailers werken.

Het is allemaal goed en wel als je je aanmeldt voor deze accounts om te beginnen met verdienen. Maar er is nog meer. Sites bieden veel bonussen voor nieuwe leden als stimulans om zich aan te melden. Bioscoopkaartjes, make-up, boodschappen doen, paaseieren– en dat is alleen nog maar de laatste paar maanden.

Je wacht je totdat je iets kiest dat je gratis wilt hebben. De accounts bieden vaak € 10 cashback als je iets in het bijzonder koopt. Het is gewoon wachten tot dat iets in het bijzonder iets is dat je echt wilt.

Als je al een account hebt geopend, is dat geen probleem. Want hun aanbieding voor nieuwe leden is er voor mensen die nog nooit geld hebben teruggevorderd. Daarom kan het de moeite waard zijn om accounts te openen. En vervolgens gewoon te wachten tot ze je e-mailen met een aantal verbluffende aanbiedingen.

Moet je belasting betalen over cashback?

De belastingdienst lijkt zich geen zorgen te maken over cashback. Ze zien dat het geld niet echt een verdienste is en wordt behandeld als een korting op jouw aankoop. Je hoeft dus geen belasting te betalen over de cashback.

Is het gratis om mee te doen?

Ja absoluut. Je kunt gratis lid worden van de cashback sites en ze vervolgens blijven gebruiken met alle gebruikelijke voordelen. Er zijn betaalde opties en je kunt kiezen voor een premium lidmaatschap. Dit is volledig optioneel.

Is het de moeite waard?

Nou, dat hangt ervan af hoe vaak je de cashback-site gebruikt. Als je jouw autoverzekering, opstalverzekering, breedbandwijzigingen en online shopping doet, verdien je honderden euro's per jaar met cashback.

Met een paar euro aan een premium lidmaatschap, krijg je toegang tot hoge cashback-niveaus en verdien je zelfs nog meer. Dus als je de sites gebruikt, is het zeker de moeite waard.

Cashback-apps om geld mee te verdienen

Je kunt cashback krijgen op je online aankopen, of zelfs in winkelstraten als je je bankkaart koppelt. Maar er zijn ook verschillende supermarktgerelateerde winkel-apps om wat geld terug te geven.

Deze apps bieden je een percentage, een vaste prijs of zelfs 100% cashback.

Nu is een deal alleen een deal als je het item in de eerste plaats zou kopen. Denk dus goed na voordat je een deel van de goederen koopt. Ze hebben meestal merkproducten in de aanbieding. Maar nadat je de cashback hebt gekregen, kunnen ze goedkoper uitpakken dan het eigen merkalternatief van de winkel.

Andere soorten cashback

Naast dit soort cashback-accounts zijn er nog andere manieren waarop je kunt profiteren van cashback.

Sommige bankrekeningen belonen je voor het blijven gebruiken van hun rekeningen, net zoals creditcards je belonen. Een voorbeeld is de Chase-betaalrekening waar je 1% cashback verdient op jouw dagelijkse uitgave. En een Amex-creditcard waarmee je cashback verdient op jouw uitgaven.

Met winkelloyaliteitskaarten kun je ook punten claimen op jouw aankopen om ook op een later tijdstip geld te krijgen.

Hoe geven bedrijven gratis geld weg?

Het bedrijfsmodel van cashback-sites is dat ze een commissie verdienen als je via hen koopt.

Dus wanneer je een aankoop doet, geeft de winkelier de cashback-site een commissie en ontvang jij ook een deel. Voor cashback-apps gaat het meer om marketing. Je verzendt details van jouw bonnen en het wordt gebruikt voor marketingdoeleinden. Dit om te zien wat klanten uitgeven en trends worden waarschijnlijk verkocht aan andere retailers.

Resin printer vs 3d printer: voor elk wat wils

Previous article

Waarom een boek laten drukken?

Next article