Handig

De betekenis van refurbished en de voordelen

0

Refurbished is een bekend fenomeen geworden binnen europa en is onmisbaar. Dat is niet zo gek, want refurbished heeft vele voordelen. Vooral refurbished elektronica zien we steeds vaker terug in webshops. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van refurbished elektronica!

Refurbished elektronica = budget shoppen

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd en wordt steeds populairder. Refurbished elektronica is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Een refurbished aanbieder brengt deze producten weer op de markt. Voordat ze opnieuw worden aangeboden doet de refurbished aanbieder een grondige check. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Een refurbished versie is 100% functioneel en kan je vergelijken met een nieuw product in de winkel. Refurbished elektronica kan je tientallen tot honderden euro’s besparen. Wil je graag een iPhone 13 aanschaffen en zit je vast aan een budget? Kies dan voor een refurbished versie. Een refurbished versie is namelijk vele malen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel.

Het milieu een handje helpen

Wil je graag elektronische afval verminderen en het milieu een handje meehelpen? Kies dan voor een refurbished versie. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Elektronisch afval is één van de boosdoeners als het gaat om CO2-uitstoot. Te veel CO2-uitstoot in de lucht heeft grote gevolgen voor onze aarde. De opwarming van de aarde leidt tot verandering van het klimaat. Door de opwarming smelt het ijs op de Noord- en Zuidpool en zien we dat er steeds vaker buitengewone weer ontstaat. Kies je voor een refurbished iPhone dan zorg je ook voor vermindering van CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Een refurbished product wordt gecontroleerd op diverse punten, denk hierbij aan de WiFi, beeldscherm en camera. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische producten zoals, smartphones, laptops en robotstofzuigers. Mocht je vragen hebben kan je altijd terecht bij de klantenservice. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw refurbished product.

Zo maak je optimaal gebruik van een zit sta bureau

Previous article

Hoe zorg je er voor dat je oplaad kabeltjes langer mee gaan?

Next article