Handig

Must haves voor een inloopkast

0

Veel vrouwen (en ook mannen) dromen al jaren van het hebben van een eigen inloopkast. Lekker groot, mooi en genoeg ruimte voor al jouw kleding en schoenen. Is het dan eindelijk zo ver dat je jouw inloopkast hebt en in kan richten? Lees snel verder voor een paar must haves in jouw inloopkast!

Veel ruimte

Natuurlijk is het een kast, dus veel opbergruimte waar je al jouw kleding en schoenen kwijt kan is onmisbaar. Schaf bijvoorbeeld genoeg kasten aan, of meet alles goed op en laat een bedrijf een goed kasten systeem in de inloopkast plaatsen. Zorg er ook voor dat er altijd extra ruimte is, want je weet maar nooit wanneer je weer flink gaat shoppen.

Mooie grote spiegel

Je wil jezelf natuurlijk goed kunnen zien als je je aan het klaarmaken bent, dus een mooie grote spiegel kan niet ontbreken. Zorg dan ook voor een spiegel waar je jezelf van top tot teen in kan zien zodat je de hele outfit in één oogopslag kan zien. Een staande spiegel kan, maar nog mooier is een spiegel die bijvoorbeeld aan de muur of aan de deur gemonteerd is. Daarnaast kun je een schilderij in een  lijst op maat aan de muur hangen voor meer sfeer. Kies kaders met verschillende kleuren voor een mooi resultaat.

Beauty tafel

Houd je ervan om jezelf lekker op te tutten? Dan is het hebben van een mooie beauty tafel een must. Een eigen plekje waar je al jouw make up, maskertjes, nagel producten en andere producten kwijt kan. Het is heerlijk om in de ochtend hier te zitten en je op te maken. Ook hier is een grote spiegel weer handig. Het meest ideale is als er een raam tegenover deze tafel zit, zodat het zonlicht op jouw gezicht schijnt als je je opmaakt.

Voldoende licht

Het hebben van genoeg licht in deze kamer is erg belangrijk en handig, want zo zie je altijd goed wat je uitkiest. Ook als het buiten donker is, moet je een goed beeld kunnen hebben van hoe dat ene kledingstuk ook alweer precies is. Als je geel licht in de ruimte hebt, zie je niet de ware kleur van elk item. Daarom zijn felle, witte lampen beter. Zorg overdag voor genoeg licht van buiten. Een raam in de inloopkast is dus ideaal. Hang er geen donkere gordijnen voor, maar eerder een mooi doorzichtig gordijn.

Dit zijn de beste Belgische website builders van 2020

Previous article

5 Manieren om in zomer koel in de tuin te zitten

Next article