Internet

Dit zijn de vetste gadgets voor je elektrische scooter

0

Het lijkt hét vervoersmiddel van 2020: de elektrische scooter. Het worden ook e-scooters genoemd. De afgelopen jaren is de verkoop dan ook met 15% gestegen en de verwachting is, is dat dat in 2020 alleen nog maar meer wordt. Stoer, stoerder, stoerst. Dat is zo’n e-scooter. En wie ‘m nog veel stoerder wilt maken: dit zijn de vetste gadgets voor jouw elektrische scooter.

Een elektrische scooter is zo populair omdat de prijs/kwaliteit verhouding als maar beter wordt. Ook de techniek en het design wordt steeds mooier, beter en uitgebreider. Hierdoor zijn ze soms zelfs nog mooier geworden dan bijvoorbeeld benzine-scooters. Een elektrische scooter rijdt ook nog eens fluisterstil. Hierdoor is het ook nog eens leuker om met z’n tweeën erop te zitten. Je hebt geen lawaai meer en je hebt geen vieze uitlaatgassen.

  1. Begrenzer met afstandsbediening

Een begrenzer zorgt ervoor dat jij op elk moment de maximale snelheid van je scooter kan aanpassen. Zo rijd je niet alleen zuiniger maar je zal ook minder boetes rijden! Handig, zo’n begrenzer met afstandsbediening.

  1. Kettingsloten voor je scooter

Zo’n mooie scooter moet je natuurlijk wel goed op slot zitten. Zo blijft je geliefde e-scooter uit handen van boeven en dieven. En kun jij met een gerust hart je tweewieler achterlaten. Kettingsloten motor is een echte must have voor e-scooters!

  1. GPS mini tracker

Precies weten waar je scooter is of staat. Plak er een GPS mini tracker op! Niet alleen handig om via de applicatie precies te zien waar je jouw scooter hebt geparkeerd. Maar ook als iemand anders hem even leent, gevraagd of ongevraagd, kun je zien waar je e-scooter is.

  1. Kies voor een helm met bluetooth

Een helm met bluetooth is ideaal als je tijdens het scooter rijden muziek wilt luisteren of wilt bellen. En bellen denk je dan misschien? Maar een e-scooter rijdt heel rustig waardoor je alles goed kunt horen!

  1. Telefoonhouder voor op de scooter

Je telefoon veilig in een standaard zorgt ervoor dat je niet onveilige situaties creëert. Denk aan appen of bellen terwijl je rijdt. Veilig in de standaard kun je nog wel precies zien welke kant je op moet. Ideaal!

Tips voor een prettige thuiswerkplek

Previous article

Bitcoin en cryptocurrency steeds vaker gebruikt door jongeren

Next article