Geld

Bitcoin en cryptocurrency steeds vaker gebruikt door jongeren

0

Zoals wij weten zijn de jongeren veel bezig op het internet en we zien dan onmiddellijk hoeveel effect dat heeft op hun denkwijze en gedrag. Een heel groot effect die momenteel op hun speelt is de Bitcoin en cryptocurrency trend. Er is niks slecht ermee aangezien crypto de betaling van de toekomst is, maar wat de jongeren eigenlijk bezighoudt zijn de succesverhalen eromheen.

Er is heel bekende verhaal van een 14-jarige jongetje die games speelde en ongeveer 3000 bitcoins had verdiend. Omdat hij het zolang vast had gehouden en niet veel waarde erin zag heeft ie besloten om het weg te doen. Hij ging naar een pizza zaak om een pizza te kopen en drank voor 3000 bitcoins want de waarde van 1 bitcoin was maar 0,05 dollarcent waard. En 2 jaar later was de waarde van 1 bitcoin ongeveer 20.000 dollar. M.a.w. had ie zijn bitcoins vastgehouden was hij nu een miljonair en had ie ongeveer 30-60 miljoen dollar op zak. Dit is maar 1 motiverende verhalen voor veel jongeren om bitcoins te kopen en die te sparen of manieren te zoeken om bitcoins te verdienen. Er zijn duizenden video’s op het internet waarbij er wordt verteld hoe snel je rijk kan worden als je investeert in bitcoin. En de jongeren zoeken altijd naar manieren om snel rijk te worden omdat hard werken en jarenlang bezig zijn om iets op te bouwen hun niet motiveert, vooral als er wordt aangeleerd dat het elders sneller en makkelijker kan. De sociaal media is de grootste tool voor bitcoin en crypto om de jongeren te betrekken en interesse op te wekken in het munt.

Een ander reden is het betalingssysteem van bitcoins. Er zijn heel wat games die je online kan kopen met bitcoins en jongeren houden van games. Veel bekende games heb je op Microsoft en die kan je met bitcoins opkopen. Ja inderdaad Microsoft accepteert nu bitcoin betalingen dan moeten we denken dan de vele Xbox gamers en pc-gamers die op deze manier makkelijk en zelf hun games kunnen kopen. Niet alleen games kan je tegenwoordig opkopen met bitcoins maar ook cosmetica, auto’s etc. Maar waarom kiest men om te betalen in bitcoins in plaats van normale betalingen? Nou het namelijk zo dat bitcoin een vaste waarde heeft, iets dat geprijsd is in een hoeveelheid bitcoin gaat niet veranderen m.a.w. als je goedkoop je bitcoins kan kopen kan jij jouw producten veel goedkoper krijgen dan dat je in dollars of een ander munt zou betalen.

Dit zijn de vetste gadgets voor je elektrische scooter

Previous article

Belangrijkste Led Innovaties & Trends in 2020

Next article