Internet

Dit zijn de laatste woontrends volgens interieurexperts

0

Als er één ding is waar we nooit uitgekeken op raken, dan is het wel het kijken naar interieur make-overs. Hierin pakken mensen een huis aan en geven ze het interieur een upgrade, zodat de bewoners weer met alle liefde in hun huis kunnen zitten. De plek waar je immers toch het meeste van je tijd spendeert. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van interieur? Wij praten je in dit artikel bij.

Messing details

Gouden Interieur accessoires, zoals een goud decoratie aapje, zijn ontzettend trendy de laatste jaren. Ook grote, opvallende gouden kandelaren doen het heel goed in elk type huis. Daarnaast worden ook steeds meer huiselijke ‘onderdelen’ zoals kranen, vervaardigd uit goud messing. Het fijne aan messing is dat het niet slijt en het goud dus niet zal afnemen na verloop van tijd. Ook douchekoppen- en stangen worden steeds vaker in badkamers geplaatst met een messing uitvoering.

Donkere raambekleding

Donkere raambekleding is het helemaal anno 2021. Hoewel veel mensen voorheen kozen voor lichte raambekleding, is gebleken dat het kiezen voor donkere raambekleding juist veel voordelen met zich meebrengt. Zo geeft donkere raambekleding, bijvoorbeeld van raambekleding Nederland, een knusse en intieme uitstraling aan een ruimte, terwijl witte raambekleding een ruimte juist wat sterieler kan laten ogen. Toch kan witte raambekleding ook een uitkomst bieden, bijvoorbeeld wanneer je raambekleding zoekt voor een kleine ruimte. Lichte raambekleding laat een ruimte namelijk optisch groter ogen.

Groen

Als het gaat om interieur, dan is groen dé trendkleur van 2021. Je ziet het op veel verschillende manieren terugkomen. Sommige mensen maken hun huis groen door heel veel planten in huis te plaatsen, anderen kiezen juist voor een groene muur of keuken. Het fijne aan groen is dat je er veel verschillende kanten mee op kunt – van donker en onopvallend mosgroen tot juist een lichte pasteltint. Dit maakt dat je groen door het hele huis heen zou kunnen verwerken, zonder dat het eenzelfde sensatie geeft en saai wordt.

white orchid and blue candle

Slimme accessoires

Ook slimme accessoires zijn de laatste jaren een echte trend. Moderne technieken kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast, dus bestaan er ook steeds meer ‘slimme’ opties voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan een slimme koelkast (met ingebouwde camera zodat je altijd kunt checken wat je nog in huis hebt) en slimme verlichting. Tegenwoordig bestaat er zelfs slimme raambekleding.

Wat kost een betaalbare begrafenis?

Previous article

De trends van dit moment omtrent raamdecoratie

Next article