Internet

Dit zijn de beste Belgische games van de laatste jaren

0

Wie denkt dat alle goede games uit Amerika komen, heeft het mis. Ook België kan er wat van. De afgelopen jaren hebben ze een aantal goede en prijswinnende games op de markt gebracht die zeker de moeite waard zijn om is uit te proberen. Alvast wat inspiratie opdoen? Check dan bijvoorbeeld Topcultured’s favoriete games van Belgische komaf.

Antigraviator

‘Antigraviator’ is een dynamisch racespel met een futuristische omgeving. In het spel moet je zo snel mogelijk over de meet komen, en dat zonder kleerscheuren. Je kan het elkaar namelijk moeilijk maken door verschillende objecten naar elkaar te gooien. Benieuwd naar deze game? Je kan op de website van de Antigraviator alvast een demo voor de pc spelen. Zo kan je alvast warmdraaien voor het echte werk.

Guns, Gore & Cannoli 2

De ‘Guns, Gore & Cannoli 2’ game is de opvolger van ‘Guns, Gore & Cannoli’. De game speelt met de grenzen van humor en het spel bevat een goed portie rauwe actie. De vormgeving van de game valt op doordat het de stijl heeft van een strip. Crazy Monkey Studio, de gamedesigner, vertelt dat het altijd al een droom is geweest om een strip of animatie te maken. ‘Nu doen we dat in een game variant’, aldus de studio.

Hoverloop

De game ‘Hoverloop’ is gemaakt voor een brede doelgroep en valt dus ook bij veel mensen in de smaak. In het spel vlieg je in een levensechte omgeving met drones. Het doel van het spel varieert; je kan namelijk kiezen uit tien spelstanden waarmee je alle kanten op kan. Dit kan zijn tegenstanders neerhalen of een potje hockey spelen met elkaar. Zoals we al zeiden: de game speelt in op verschillende interesses en is geschikt voor een brede doelgroep.

Flotsam

Bij de game Flotsam draait het volledig om overleven. Je komt namelijk terecht in een post- apocalyptische wereld waar je moet overleven op een overstroomde planeet. Met al het afval wat je tegenkomt moet je de planeet weer gaan herbouwen en een nieuw leven voor je personages creëren. Dit allemaal niet geheel zonder horten of stoten, want het gevaar bevind zich om elke hoek.

Bedrijf op de kaart zetten: online VS offline marketing

Previous article

Zo maak je je woning toekomstproof

Next article