Tech

De voordelen van een telefoonhoesje op een rij

0

Dat het verstandig is om je telefoon te beschermen met behulp van een telefoonhoesje, weten we waarschijnlijk allemaal. Maar waarom is het eigenlijk zo goed om een hoesje te gebruiken? En sluit je daarmee al het gevaar uit of blijf je alsnog het risico lopen dat je telefoon kapot kan vallen? Wij sommen het voor je op in dit artikel.

 

Hoesjes worden steeds functioneler

Een hoesje heeft vaak een stuk meer functies dan alleen een extra beschermingslaagje aan jouw telefoon bieden. Tegenwoordig zijn telefoonhoesjes met een koord ontzettend populair, omdat je hiermee je telefoon heel gemakkelijk over je schouder kunt dragen en dus je telefoon wel altijd bij de hand hebt, maar wel je handen vrij hebt. Ook bestaan er steeds meer telefoonhoesjes met een pasjeshouder aan de achterkant, waardoor je eigenlijk geen portemonnee hoeft mee te nemen. Deen telefoonhoesje brengt dus heel wat extra voordelen met zich mee naast dat het je telefoon beschermt.

 

red and white plastic bottle on white paper

Glazen schermen

De meeste smartphones bestaan tegenwoordig aan zowel de voor als achterkant uit glas, en dat maakt een telefoon natuurlijk een stuk kwetsbaarder en fragieler. Hoewel er wel gebruik gemaakt wordt van sterkere soorten glas, blijft glas natuurlijk heel breekbaar. Daarnaast kan een gebroken scherm (van glas) ook nog eens heel wat gevaren met zich meebrengen. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat er een stuk afbreekt terwijl je aan het bellen bent, en dit stuk in jouw gezicht terecht komt… Dat wil je natuurlijk vermijden.

Reparaties worden steeds duurder

Niet alleen telefoons stijgen de laatste jaren steeds meer in prijs, de kosten van reparaties stijgen ook. Dit omdat de onderdelen steeds kostbaarder worden. Een goede reden om wél te investeren in een goed telefoonhoesje, omdat je niet wil riskeren dat je honderden euro’s moet betalen voor een dure telefoonreparatie.

Een hoesje staat fashionable

Niet alleen is een hoesje handig om je telefoon te beschermen, in veel gevallen staat hij ook nog eens super mooi. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhoesje met een marmeren uiterlijk of een achterkant van roze glitter. We zouden toch allemaal willen dat onze telefoon er zo uit ziet? Voor trendy en fashionable hoesjes kun je kijken naar een Hoesje van Casimoda.

Is het mogelijk om het opladen van je auto thuis te laten vergoeden door je werkgever?

Previous article

Zijn huidverzorgingsproducten voor iedereen weggelegd?

Next article