HandigWerk

5 Beste Websites voor Kantoorartikelen 

0

Misschien ligt het aan ons, maar wij hebben een hele grote verzameling pennen, notitieboekjes, potloden en etuis waar we eigenlijk helemaal niks mee doen. Kantoorartikelen moeten efficiënt en praktisch zijn, want ze moeten je helpen met je werk. Maar als het er dan ook nog een beetje leuk uit ziet, is dat helemaal mooi meegenomen. In dit artikel bespreken we vijf websites die perfect zijn wanneer je nog op zoek bent naar nieuw kantoorartikelen. Happy shopping!

Clip4you

Wij zijn obsessed met alles wat je kunt customizen. Tassen waar je je initialen in kunt zetten, een mok met een eigen foto erop, ga zo maar door. Als je houdt van het personaliseren van (kantoor) artikelen, dan moet je echt bij Clip4you.nl zijn. Hier kun je je eigen naambadjes designen, maar ook sleutelhangers, of een klok met logo. Hoe leuk!

Juniqe art shop

Op de webshop van Juniqe vind je een groot scala aan verschillende designs. Het leuke is dat deze site werkt vanaf het design, en niet vanaf het artikel wat je zoekt. Stel: je vindt een cool design van een modern versie van het meisje met de parel, dan kun je dit design vervolgens bestellen op een poster, notitieboek, agenda, zelfs douchegordijnen of dekbedden. Wees creatief en doe inspiratie op, en kijk zo welk kantoorartikel erbij je past!

Hema

Oh, good old Hema. Wat is het toch fijn dat je bij de typisch Nederlandse winkel voor vrijwel alles terecht kunt wat je nodig hebt. En vaak ook weer weggaat met heel veel wat je níet nodig hebt. Ach, wij houden van Hema omdat ze veel handige kantoorartikelen hebben, maar ook veel verschillende designs. Van zakelijke zwarte leren agenda’s tot roze glitter-schriften. Wij willen het het liefst allemaal.

Flying Tiger

Er is geen winkel zo uniek als de Flying Tiger. Voordat je er naar binnen gaat kun je je bijvoorbeeld bedenken: “ik koop alleen die etui en dan ga ik weer naar buiten”, maar de kans dat dat lukt is klein. Erg klein. Want zeg nou zelf: wie wil er nou géén vingerpop in de vorm van een eenhoorn? Juist.

Bruna

Bij Bruna kun je uiteraard terecht voor boeken en cadeaus, maar ook kantoorartikelen bestel je heel gemakkelijk online. En boven de 20 euro worden je artikelen gratis bezorgd!

Wel of geen uitvaartverzekering afsluiten? Alle redenen op een rij

Previous article

Je bedrijf verkopen? Hou hier rekening mee

Next article