Internet

Amerikaanse Netflix kijken in België

0

Er staan tegenwoordig onwijs populaire films en series op Netflix. Toch is voor aanbod voor elk land weer anders. Gebruik je Netflix in België? Dan zul je het dus ook moeten doen met de Belgische content. In deze blog vind je meer uitleg over hoe je de Amerikaanse Netflix kunt kijken in België.

Je krijg namelijk nooit direct toegang tot het volledige aanbod van de geliefde streamingdienst. Desondanks heb je genoeg opties om de huidige selectie films en series een flinke upgrade te geven.

Met een paar kleine aanpassingen ben je verzekerd van de Netflix films, die je normaal gesproken alleen in Amerika kunt bekijken.

Waarom toegang tot Amerikaanse Netflix?

Er zijn uiteraard talloze redenen op te noemen, waarom je zo graag toegang wilt krijgen tot de Amerikaanse Netflix. Het is bovendien ook maar net waar je wensen en behoeften liggen op dit gebied.

Misschien staat je favoriete film of serie (niet meer) tussen het Belgische aanbod? Of je hebt inmiddels elke film van de Belgische Netflix gezien en snakt gewoon naar wat nieuwe titels!

Op het moment dat je toegang krijgt tot de Amerikaanse Netflix weet je waarschijnlijk niet wat je overkomt. In één klap word je huidige collectie aan films en series zo natuurlijk een stuk groter dan voorheen.

Je kunt namelijk vrij makkelijk verbinding maken met een Belgische server. En toch genieten van de Amerikaanse titels op Netflix! Je hoeft daarbij ook geen verbinding te maken met een of andere Amerikaanse server, die je dan vervolgens toegang geeft tot alle Netflix films en series in Amerika. Hoe dat precies in z’n werkt gaat? Dat lees je verderop in deze blogpost!

Waarom krijgt België geen toegang tot de Amerikaanse Netflix?

De beschikbare content van de meeste streamingdiensten kan per regio behoorlijk verschillen. Het maakt daarbij ook vrij weinig uit, of het nu gaat om een abonnement van Netflix, Disney+ of Videoland. Op basis van de regio waar je vandaan komt, krijg je de toegang tot een selectie titels.

Stel dat je via VPN surft vanuit een ander IP-adres, dan lijkt het natuurlijk net alsof je verbinding maakt vanuit een andere regio. Zo kun je content streamen die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor gebruikers uit die regio.

Netflix geeft zelf aan dat ze het gebruik van VPN niet zullen aanmoedigen. Desondanks het is wel gewoon toegestaan. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken dat er plotseling een boete op je deurmat valt.

Hoe krijg je toegang tot Amerikaanse Netflix in België?

De meeste gebruikers vinden dat de Amerikaanse Netflix beter is dan bijvoorbeeld die van België. Er zijn dan ook altijd wel nieuwe Amerikaanse films en/of series die je nog niet hebt zien!

Je kunt op deze manier flink wat geld besparen en daarbij alle content streamen waar je tenslotte voor hebt betaald. Een betaald abonnement op Netflix kost je namelijk overal ter wereld hetzelfde.

VPN is dé manier om Amerikaanse Netflix te streamen in België

Er bestaat een onwijs makkelijk trucje waarmee je met VPN de Amerikaanse Netflix kunt kijken in België en de rest van de wereld.

Om bepaalde geografische blokkades te omzeilen en toegang te krijgen tot de Amerikaanse content, heb je een VPN provider nodig. Dankzij het gebruik van een VPN kun je namelijk de locatie barrière voor de gek houden.

VPN staat trouwens voor Virtueel Privé netwerk. Het is een software waarmee je kunt doen alsof je vanuit een ander land of regio op het internet rondsurft.

Met een VPN provider kun je dus ook Netflix voor de gek te houden, en deze laten geloven dat je vanuit Amerika aan het kijken bent, terwijl je lekker op de bank hangt in België. Zonder moeite geniet je zo dus van alle Amerikaanse films en series.

Je maakt hiervoor een kleine omweg, maar dit heeft je natuurlijk genoeg andere privileges waar je normaal gesproken geen toegang tot hebt. Netflix gelooft dat je bijvoorbeeld ergens bent wat dus helemaal niet zo is.

Zo makkelijk is het eigenlijk al, je kunt vanaf dat moment de Amerikaanse Netflix kijken in België of vanuit waar je maar wilt. Mits je hierbij gebruik maakt van VPN software.

Dankzij de VPN software, verloopt alles namelijk alsof net iets anders dan normaal. Er wordt als het ware een soort virtuele tunnel gecreëerd tussen je computer en de VPN server.

Deze server bevindt zich uiteraard in een totaal ander land als waar je daadwerkelijk bent op dat moment. Uiteindelijk zal de VPN server ook automatisch verbinding maken om toegang tot de Amerikaanse content te krijgen.

Belangrijkste Led Innovaties & Trends in 2020

Previous article

5x Fitness Oefeningen die gevaarlijk zijn om onbegeleid thuis te doen

Next article