Internet

5 bedrijven die Dogecoin accepteren als betaalmiddel

0

Iedereen kent de memecoin Dogecoin wel. Maar wist je dat je veel meer kunt doen dan enkel handelen in Dogecoin? Dogecoin is dan wel gestart als een grap, maar ondertussen zijn er heel wat bedrijven die je toelaten om te betalen met DOGE voor hun producten en diensten. Maar welke zijn deze bedrijven? Wij bespreken er alvast 5 in dit artikel.

Twitch

Twitch is een van ’s werelds populairste live streamingdiensten en accepteert al enige tijd Dogecoin betalingen. In feite begon het aanvankelijk met het accepteren van Dogecoin voor fooien in 2014, voordat cryptocurrency uberhaupt populair waren. Je kunt abonnementen betalen en streamers tippen met Dogecoin, waardoor op een gemakkelijke manier gebruik kunt maken van het platform zonder dat je een traditionele betaalkaart hoeft te koppelen.

Newegg

In het voorjaar van 2021 kondigde Newegg aan dat het Dogecoin zou toevoegen aan zijn lijst van geaccepteerde cryptocurrencies voor betaling. Gezien het feit dat Newegg een grote naam is op de Amerikaanse computer markt, is het geen verrassing dat de Dogecoin community erg enthousiast was over deze beslissing. Naast Dogecoin accepteert Newegg ook Shiba Inu Coin, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, en een aantal andere cryptomunten.

Tesla

We kunnen met veel overtuigen zeggen dat Tesla’s oprichter en CEO, Elon Musk, door de jaren heen een tumultueuze relatie met cryptocurrency heeft opgebouwd. De betrokkenheid van de techmiljardair in de cryptocurrency-community heeft de markt op bepaalde momenten massaal beïnvloed. Tesla accepteert Dogecoin als betaalmiddel op hun website en het bedrijf vermeldt alle in aanmerking komende Tesla-producten met een Dogecoin-prijs. Alles wat je op de website met Dogecoin kunt kopen, heeft een cryptologo op de productpagina.

Keys4Coins

Keys4Coins is een geweldige website om te gebruiken als je game keys en gift cards wilt kopen met Dogecoin. De site biedt game keys aan voor Steam, Origin, PSN, en een aantal andere aanbieders. Dus, ongeacht je gaming smaak, je zult zeker iets vinden wat je leuk vindt. Naast Dogecoin, accepteert Keys4Coins ook Bitcoin, Ethereum, Litecoin, en een aantal andere populaire cryptocurrencies.

Bitrefill

Wie volledig wil leven zonder fiatmunten heeft 2 zaken nodig. Een veilig en transparant crypto platform om crypto aan te kopen en Bitrefill. Bitrefill is een one-stop shop voor het kopen van cadeaubonnen met crypto. Via deze website kun je allerlei soorten cadeaubonnen kopen voor alle uitgaven die je wilt doen. Er zijn meer dan 5.000 handelaars om uit te kiezen. Of je nu een cadeaubon nodig hebt om te kunnen reizen, gamen, kleding of zelfs boodschappen doen, Je vindt het op Bitrefill. Omdat veel bedrijven nog steeds geen Dogecoin of andere cryptocurrencies accepteren als betaalmiddel, kun je met Bitrefill cadeaubonnen kopen die vervolgens kunnen worden gebruikt als traditionele betaling op een enorm scala aan verschillende websites en webshops, waaronder Amazon, Airbnb, Steam, Google Play, Apple App Store en meer. Dus, zelfs als je favoriete winkel nog geen cryptomunten accepteert, betekent dat niet dat je het niet kunt gebruiken.

Waarom heb je volgens de PGS-15 richtlijnen een nooddouche nodig?

Previous article

Voor een klein bedrag jouw bedrijf een boost geven!

Next article