Handig

4 Tips voor de perfecte date thuis

0
perfecte date

Als er iets is wat we hebben geleerd van de lockdown, is dat we niet altijd uit huis hoeven om het gezellig te hebben! Toch is het soms lastig om leuke nieuwe dingen te bedenken om samen thuis te doen. Daarom delen we vier tips met dingen die je kunt doen om er thuis een fantastische date van te maken.

  1. Haal het restaurant in huis

Wie is er nu niet dol op eten? Een bezoek aan jullie favoriete restaurant staat vast hoog op jullie date-lijstje, maar dit kun je natuurlijk ook prima zelf thuis doen! Bepaal samen jullie menu en ga dit koken. Of verdeel de gangen en verras elkaar met je kookkunsten. Maak jij het voorgerecht, hoofdgerecht of juist het toetje? Trek tijdens het eten ook zeker jullie mooiste outfits aan. Jullie zijn tenslotte thuis uit eten!

  1. Houd een spelletjesavond

Spelletjes spelen met vrienden is steeds populairder geworden, maar er zijn ook genoeg spelletjes te vinden die perfect zijn om met twee personen te spelen. Tijd om er samen een leuke spelletjesavond van te maken! Zorg voor een romantische sfeer in huis met kaarsjes en fijne muziek. Haal jullie favoriete hapjes in huis en schenk een lekker drankje in. Je zult merken dat jullie samen aan tafel sneller interessante gesprekken voeren dan wanneer je zomaar op de bank hangt. Pak elkaar niet te hard aan in het spel en maak er een gezellige avond van!

  1. Ga thuis naar de bioscoop

Kijken jullie graag samen naar films en is de bioscoop één van jullie favoriete uitjes? Haal de bioscoop dan eens in huis! Maak het goed donker in huis net als in de echte bioscoop en kies je favoriete film uit. Voor het echte bioscoopgevoel kun je deze ook met een beamer op de muur projecteren. Welke film kiezen jullie uit? Hoe dan ook, voldoende popcorn is een must!

  1. Zoek de spanning op samen

Merken jullie soms dat er wat sleur in jullie relatie komt en zit er wat minder variatie in jullie seksleven? Dan is het de hoogste tijd om de spanning weer eens op te zoeken tijdens een thuisdate! Creëer een romantische sfeer, trek je meest sexy bh aan en zorg dat je klaar bent om je date te verleiden. Je zou bijvoorbeeld overdag al in the mood kunnen komen door elkaar stiekem spannende berichtjes te sturen. Neem ‘s avonds vooral goed de tijd voor elkaar. Masseer elkaar uitgebreid tijdens het voorstel voordat je overgaat tot de daad. Vinden jullie het leuk om te experimenteren? Misschien kan een seksspeeltje extra spanning toevoegen voor jullie. Verwen elkaar met een vibrator of dildo, of maak bij het vrijen gebruik van een koppeltoy. Deze zorgt voor extra stimulatie voor jullie allebei. 

Je zult het misschien niet verwachten, maar thuis daten kan zeker zo leuk zijn als buiten de deur! Ga eens aan de slag met deze vier tips en je zult vanzelf ontdekken wat jullie fijn vinden. Wie weet kom je zo zelf nog op andere leuke ideeën!

Foto’s laten afdrukken of zelf printen?

Previous article

Typisch Hollands weer: zo rijd je veilig op je scooter

Next article