Handig

Zo maak jij tanken gemakkelijk

0

Tanken is kinderspel zou je denken, al komt er altijd net iets meer bij kijken dan alleen de code van je bankkaart in te geven, de juiste brandstof te kiezen en de brandstofslang juist te hanteren. Waarschijnlijk wil je ook een overzicht behouden van het budget dat je maandelijks aan je tankbeurten besteedt en wil je er ook zeker van zijn dat je eender waar kan gaan tanken. Goed nieuws; er bestaat een top-tip wanneer het op tanken aankomt, namelijk: neem een tankkaart! 

Kleine kaart met veel mogelijkheden

Door gebruik te maken van tankkaarten kun je zowel als particulier als wanneer je zelfstandig of ondernemer bent, handig en snel tanken bij bijna elk tankstation in jouw buurt of op weg naar je werk of vakantiebestemming. Wat deze kaart extra handig maakt, is dat er automatisch een overzicht gemaakt wordt van je tankbeurten, waardoor je goed kan opvolgen waar je tank budget naartoe gaat. 

Soorten tankkaarten

Omdat mobiliteit zo veelzijdig kan zijn, moeten tankkaarten zich daar ook aan kunnen aanpassen. Tankkaarten bestaan er dan ook in verschillende varianten en van verschillende tankstations. Wil je een gewone basis tankkaart om benzine of diesel mee te tanken, waarbij je niet aan een minimum afname moet voldoen? Dan kan dit. Zelfs bij zo’n basis kaart krijg je al een maandelijks overzicht van je uitgaven en kun je mobiel tanken via de app. Er bestaan ook tankkaarten die meer aanbieden dan dat. Zo heb je tankkaarten die ook gebruikt kunnen worden om het openbaar te nemen, tolgeld te kunnen betalen en internationaal te kunnen reizen. Wil je met je kaart zowel kunnen tanken als je auto elektrisch kunnen opladen? Ook hiervoor bestaan er tankkaarten. Handig toch?

Niets dan voordelen

Buiten al deze handigheden, heeft een tankkaart nog een aantal voordelen. Zo kun je altijd terecht bij een tankstation in jouw buurt en krijg je de garantie dat je steeds voordelig kunt gaan tanken. Als je dat wilt, kun je de kaart ook op ieder moment weer deactiveren. Wanneer je de kaart gebruikt als voordeel voor je werknemers, kun je gemakkelijk controleren waar en wanneer er voor welk bedrag getankt wordt. Je behoudt dus een goed overzicht op dit fijne voordeel voor je personeel. Omdat de kaart voor een enorme administratieve vereenvoudiging zorgt, bespaar je ook veel tijd wanneer je je boekhouding maakt. Dat is niet alleen handig wanneer je een bedrijf runt, maar ook wanneer je als zelfstandige (in bijberoep) werkt en je elke minuut dus zo efficiënt mogelijk wil besteden. Tijdwinst en financiële winst, wat wil je nog meer?

Waarvoor kan je kluizen gebruiken?

Previous article

Waar op letten bij een container huren?

Next article