Handig

Welke zetel past bij mijn huis?

0

Tegenwoordig hebben huizen allerlei verschillende stijlen. En is het niet altijd even makkelijk om te kiezen welke zetel nu net bij jouw woonkamer past. Er is tegenwoordig ook een eindeloze keuze in zetels. Een zetel is een grote investering dus het is belangrijk bij de keuze van je zetel dat de zetel comfortabel is, aangepast is aan jouw gezinssituatie en aan de grootte van de woning. Er zijn dus veel dingen waar je rekening mee moet houden. Wij overlopen alvast een aantal stijlen voor je.

 

Landelijke stijl

Landelijke huizen hebben vrijwel altijd een authentieke stijl. Meer en meer mensen willen tot rust komen in hun huis en kiezen vaak voor een landelijke stijl om het stedelijk gevoel van een stad te ontwijken. Rustiek, warm en sfeervol wonen. Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Ben je van plan je interieur compleet te maken met een landelijke zetel? Ga voor een licht gekleurde zetel in een mooie linnen stof, of kies een chesterfield zetel. Tijdloos en gezellig. Bij een landelijke stijl is het belangrijk dat je zetel in harmonie is met de rest van je interieur. Ga dus voor lichte en warme beige en bruine tinten.

Industriële stijl

Een industriële stijl is vaak een erg moderne en strakke stijl. Met erg stoere, robuuste en ruwe materialen. Een betonvloer, een marmeren keuken, veel zwart, grijs en wit, dat is wat een industriële look vaak inhoudt. Veel onbewerkte en metalen materialen. Vaak met ruwe en houten elementen. Je zetel kan je hier perfect aan aanpassen. Ga bijvoorbeeld voor een grote grijze hoekzetel. Leer geeft ook een extra stoer effect, wat het er allemaal nog meer industrieel laat uitzien. Je kan ook kiezen voor een zetel met textuur zoals velvet.

Vintage stijl

Een stijl die de laatste jaren erg aan opmars wint is vintage. Een nostalgisch gevoel oproepen in jouw huis maar toch de stijl van nu behouden. Dat is modern vintage. Veel mensen gaan op zoek naar tweedehands spulletjes en investeren in een prachtige vintage zetel. In de vintage stijl kan je alle kleuren en printjes met elkaar combineren. Dat is net het leuke aan vintage, je kan je helemaal laten gaan. Je hebt dan ook veel keuze in vintage zetels tegenwoordig, je kan voor een oker of oranje kleur gaan of zelfs voor een bloemetjesprint. Keuze genoeg in vintage modellen.

Deze tips kunnen je alvast op weg helpen bij de keuze van je zetel. Maar onthoud vooral dat een zetel comfortabel moet zijn, ga dus zeker eerst kijken en er op zitten voor je er eentje online aanschaft. Veel succes!

Hoe kan je het beste personeel werven?

Previous article

Cadeautips voor iedere situatie: deze cadeaus doen het altijd goed!

Next article