Handig

Vrijgezellenfeest cadeau ideeën voor de bruid

0

Een vriendin van je gaat trouwen, en jij bent uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest. Dit feest is vaak een grote verrassing voor de bruid, en staat helemaal in het teken van haar en haar aanstaande huwelijk. Om de bride to be extra te verwennen, is het leuk om een cadeau te geven. Dat kan iets zijn wat ze op de bruiloft kan gebruiken of ter voorbereiding van de bruiloft. En zeker op een vrijgezellenfeest, met alleen maar vriendinnen onder elkaar, mogen de cadeaus wel wat stouter zijn. Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Heerlijk geurend naar het altaar

Het is leuk om op het vrijgezellenfeest cadeaus te geven die de toekomstige bruid kan gebruiken voor de bruiloft. Het is tenslotte een soort voorbereiding op het huwelijk en het getrouwde leven. Zo wil de bruid natuurlijk lekker ruikend naar het altaar lopen. Daarom is een lekker parfum een goed cadeau om te geven. En welk geurtje is er nu beter om te dragen tijdens je bruiloft dan Marry Me van Lanvin? Met zo’n naam kan de bruidegom geen nee zeggen!

Verwenpakket

Geef je liever iets ter voorbereiding van het huwelijk? Stel dan een verwenpakket samen voor de aanstaande bruid. Zo kan ze zich voor de bruiloft heerlijk ontspannen in bad met een gezichtsmasker, lekkere scrub, en daarna een voedende bodylotion zodat ze lekker zacht over het altaar loopt. Doe er nog wat mooie kaarsjes erbij en je verwenpakket is compleet!

Persoonlijk cadeau

Niet alleen de bruiloft zal een belangrijke herinnering zijn voor je vriendin, ook het vrijgezellenfeest is dat. Maak daarom een leuk fotoboek van de dag, en laat alle aanwezigen een vriendenboekje invullen. En denk ook aan hoe jullie eruit zien tijdens de activiteiten op de vrijgezellendag. Er is toch niets leukers dan een groep vriendinnen door de stad zien trekken met dezelfde hoedjes of sjerps aan – en de bruid natuurlijk met een sluier op!

Plezier voor 1 – of 2?

Wil je liever een wat stouter cadeau? Kijk dan eens naar de Womanizer. Deze clitoris stimulator laat iedere vrouw genieten! Je kunt kiezen voor een uitvoering met inwendige stimulatie, of alleen externe stimulatie. Zo komt je vriendin de nachten zonder haar partner wel door! Of wie weet gebruikt ze het juist wel met z’n tweeën – want dat kan natuurlijk ook!

Natuurlijk hoef je niet per se een cadeau te geven, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo heeft de bruid een aandenken aan haar vrijgezellenfeest. Je kunt ook altijd overleggen met de andere gasten. Misschien willen jullie samen iets groters geven (zoals de Womanizer Duo).

Dus wat wordt het? Ga je voor het Marry Me parfum van Lanvin, de Womanizer of toch een persoonlijk cadeau? Veel plezier in ieder geval op het vrijgezellenfeest!

De 3 beste aroma’s voor iemand die wil beginnen met het roken van e-sigaretten

Previous article

Hoe zorg je voor de juiste verlichting in huis?

Next article