Handig

De 3 beste aroma’s voor iemand die wil beginnen met het roken van e-sigaretten

0

Als je hebt besloten dat je wilt stoppen met roken, kun je met de hulp van e-sigaretten de overgang makkelijker maken. Je kunt namelijk zelf kiezen hoeveel nicotine je rookt. Nicotine is het stofje wat je verslaafd maakt en de reden dat je afkickverschijnselen krijgt, als je opeens niet meer rookt. Als je begint met googelen, kan het goed zijn dat je niet weet waar je moet beginnen. Hier zijn drie e-liquids om mee te beginnen als je nieuw bent in de wereld van e-sigaretten.

Tabak

Deze smaak ken je al. Je bent hier al aan gewend of vindt de tabaksmaak zelfs oprecht lekker. Een e-liquid die hier naar smaakt is dus een veilige keuze. Zo blijft de verandering beperkt en raak je niet meteen overweldigd. Er zijn wel veel verschillende smaken van tabak, maar omdat je nu een subgroep hebt gekozen, zal het makkelijker zijn om een keuze te maken.

Fruit

Als je aan roken denkt, denk je waarschijnlijk niet meteen aan fruitsmaken. Toch is een fruit e-liquid een van de meest gekozen aroma’s. Het zal even wennen zijn, omdat je tabaksmaak gewend bent. Je smaakpapillen zijn onderdrukt, maar zullen terug gaan naar normaal, als je stopt met het roken van tabaksmaken. Bij het kiezen van een fruit aroma, kun je gewoon uitgaan van wat je normaal lekker vindt om te eten of drinken. Als je van aardbeien houdt, kun je prima een e-liquid met aardbeien smaak nemen.

Menthol

Als je altijd sigaretten met menthol of menthol filter rookt, kun je ook kiezen om te beginnen met een e-liquid met menthol smaak. De mentholsmaak geeft een zachter keelgevoel bij het inhaleren en zal prettiger zijn voor iemand die normaal light sigaretten rookt. Als deze aroma niet smaakvol genoeg is, kun je ook mint kiezen.

Hoe vind je de beste e-liquid?

Je kunt beginnen met de bovenstaande opties, of voor iets geheel anders gaan. De bovenstaande opties zijn populairdere en veiligere keuzes voor iemand die niet zo goed weet wat hij of zij wil. Als deze opties je niet aanspreken, kun je gewoon uitgaan van wat je normaal een lekkere smaak vindt. Houd je bijvoorbeeld van mojito’s, dan kun je zeker beginnen met een mojito aroma. Elke denkbare smaak bestaat in de wereld van e-sigaretten. Een voordeel is ook, dat als je de gekozen aroma niet zo lekker vindt of helemaal zat bent, je dan gewoon een andere smaak kunt kopen.

Meer informatie

Wil je toch nog meer informatie over e-liquids? Neem dan eens contact op met een winkel. mr-joy.be is een winkel die je kunt bellen, e-mailen of waar je gewoon eens langs kunt gaan. Zo kun je precies jouw wensen doorgeven en vinden waar je naar op zoek bent.

Snel afslanken zonder chirurgische ingreep

Previous article

Vrijgezellenfeest cadeau ideeën voor de bruid

Next article