Handig

Van fjorden tot stranden: de droomreis naar Nieuw-Zeeland met je geliefde

0

Is er iets romantischer dan met je partner naar Nieuw-Zeeland? Nieuw-Zeeland is een prachtig land met heel veel indrukwekkende landschapssoorten. Samen dit natuurlijke landschap ontdekken is een droom voor koppels. Het is een uitstekende keuze om hier een rondreis te maken, omdat het land niet heel groot is. Maar wat Nieuw-Zeeland allemaal te bieden heeft voor een romantisch uitje, lees je hier! 

Milford Sound 

In Milford Sound trek je door een betoverend landschap. Samen kun je door diepe fjorden varen; een van de beroemdste natuurwonderen van Nieuw-Zeeland. Maar je kunt hier ook prachtige wandeltochten maken. Eigenlijk is deze plek nog mooier wanneer de zon niet schijnt, want als het regent stromen de watervallen naar beneden wat het landschap nog meer laat stralen. Een ervaring die jou en je partner verbindt met het echte Nieuw-Zeelandse natuur. 

Queenstown 

Queenstown is een heel leuke stad voor adrenalinejunkies. Als jij en je partner wel van een beetje avontuur houden is dit de plek. Je kunt hier skydiven, bungee jumpen, paardrijden… noem het maar op. De spanning en het gevoel van vrijheid brengt jullie dichter bij elkaar. Overigens is de stad zelf ook heel gezellig, waar je je prima kunt vermaken bij een van de vele restaurants of winkels. 

Marlborough 

Voor de wijnkenners klinkt de Marlborough Sauvignon vast bekend. Deze wijnsoort behoort tot de beste van de wereld. Daarom mag een bezoekje aan deze streek niet vergeten worden. Het is ook een ideale plek om even te ontspannen, waar je kunt wandelen door de heuvels en geweldige wijngaarden. En wat een unieke ervaring is het om samen de beste wijnen van het land te proeven. 

Abel Tasman National Park 

Dit is een prachtig natuurpark en staat bekend om zijn kalme wateren langs de kust. Bezoekers vinden het dan ook erg leuk om hier te kajakken. Dit is een geweldige manier om de kustlijn te ontdekken. Daarnaast liggen hier ook een hoop wandeltrails voor een avontuurlijke hike met zijn tweeën. 

Cathedral Cove

Dit is een ander iconisch plaatsje omringd door kliffen. Met een speedboot kun je richting de Cathedral Cove gaan en als je geluk hebt, spot je misschien wel dolfijnen of zelfs orka’s. Het mooiste moment van de dag is tijdens de zonsondergang dat een spectaculair plaatje geeft.  

Ga op vakantie naar Nieuw-Zeeland met je geliefde, want hier vind je alles wat je nodig hebt voor een romantisch avontuur! 

5 x Essentiële tips voor het inrichten van een gezellige thuiskantoor

Previous article

Werken met Dagcontracten in België: Flexibiliteit en Kansen

Next article