Internet

Moderne relatiegeschenken voor de vernieuwende ondernemer

0

Als ondernemer gebruik je vast wel eens relatiegeschenken. En zo niet, dan is het echt een tip om eraan te beginnen. Het zijn relatief goedkope, maar effectieve manieren van reclame maken. Ze kunnen je klanten binden, je kunt er een blijk van waardering mee geven en natuurlijk je naamsbekendheid vergroten. Ze zijn in te zetten bij personeel, klanten, leveranciers en ga zo nog maar even door. Maar voor het juiste effect moet je wel de juiste gebruiken en ze juist inzetten. Hoe gaat dat in zijn werk? Een belangrijke tip is om met de tijd mee te gaan! Je kunt op een website zoals Allgifts.be hippe, technologische gadgets bedrukken met je logo om zo te laten zien dat je om je relatie geeft én dat je bij de tijd bent. Wát kun je zoal bedrukken?

Turn up the music!

Kun je iemand bedenken die nooit muziek luistert? Vast niet. Of het nu radio is of eigen muziek, bijvoorbeeld van Spotify, iedereen luistert wel eens muziek. Daarom zou je koptelefoons of speakers cadeau kunnen bedrukken met je logo. In deze categorie worden enorm veel stappen gemaakt als het gaat om kwaliteit. De geluidskwaliteit wordt alleen maar beter. Bekijk wel wat voor speaker of koptelefoon je aanschaft. Met een snoer aansluiten is natuurlijk niet meer van deze tijd. Veel speakers zijn voorzien van bluetooth en ook meer en meer koptelefoons hebben dit. Een relatiegeschenk dat gebruikt wordt, is het meest effectief en daarom is een speaker of koptelefoon wellicht een goed idee voor je doelgroep. Naast geluidskwaliteit is er ook ontwikkeling in de vormgeving. Speakers zien er steeds moderner uit en kunnen zelfs van duurzame materialen zoals bamboe worden gemaakt.

Privacybescherming: belangrijker dan ooit

Denk om je privacy, zeker in deze tijd! Hackers liggen steeds meer op de loer en kunnen je zonder dat je het door hebt, in de gaten houden. Zo kunnen ze tegenwoordig je webcam, die meestal ingebouwd zit in je laptop, overnemen. Het is toch niet zo’n fijn idee dat iedereen jou zomaar kan bekijken terwijl je aan het werk bent? Webcam covers zijn daarom veelgebruikte relatiegeschenken in 2018 en 2019. Het is een klein dingetje, maar ontzettend effectief. Dat komt doordat deze constant in je gezichtsveld is wanneer je aan het werk bent. Naast hacken, is skimming een veelgebruikte methode van criminelen om achter jouw gegevens te komen. RFID is een technologie die je bankpassen, ID kaart en andere privacygevoelige kaarten beschermt. Dat zit verwerkt in kaarthouders en portemonnees.

Weg met de snoertjes

Opladen met een snoer gebeurt nog veel, maar draadloos opladen is helemaal 2019! Als je met een draadloze oplader als relatiegeschenk aankomt, laat je zien dat je modern bent en de laatste technologische ontwikkelingen kent. Draadloze opladers zijn er in de vorm van powerbanks, maar ze kunnen ook verwerkt zitten in bijvoorbeeld organizers of speakers. De opladers krijgen steeds meer vermogen en worden steeds voordeliger in de aanschaf. Let wel: draadloos opladen is niet voor alle smartphones mogelijk. Meestal alleen voor de nieuwste generaties van Android en voor de iPhone 8 en hoger. Ga je voor een geschenk zoals dit, zorg er dan dus wel voor dat je weet wat voor soort smartphones, oud of nieuw, je doelgroep heeft.

Innovatieve pennen

Toch weer voor de pennen gaan? Ook daar kun je innovatief mee uitpakken. Pennen zijn en blijven populair en dat is ook terecht. Ze komen bij allerlei eigenaren terecht, die allemaal met je logo in aanraking komen. Ze zijn bovendien voor de breedste doelgroepen inzetbaar. Zo hoef je niet te uitvoerig eerst je doelgroep te analyseren, dat scheelt een hoop tijd! Pennen met een stylus worden veel gebruikt en ook pennen met bijvoorbeeld een ingebouwde telefoonhouder. Het zijn breed inzetbare relatiegeschenken, voor een brede naamsbekendheid.

Dit zijn de 5 leukste arcadehallen van België

Previous article

Mobiele airco kopen: waar moet je op letten?

Next article