Internet

Beste Auto Navigatie systemen in 2019

0

Veel mensen navigeren met hun mobiele telefoon. Maar deze mag je niet in je hand houden. Je kunt hem in een houder plaatsen, maar is hij dan nog goed af te lezen? En wat doe je als je smartphone (bijna) leeg is? Of je ondertussen moet bellen? Er zijn genoeg redenen te bedenken om een apart auto navigatie systeem te kopen. Wij zetten een aantal goede systemen voor je op een rij.

TomTom Navigatie Via 52

Bij Bigshopper.nl vind je onder andere dit navigatie systeem van TomTom brengt je altijd waar je wezen moet. Dit apparaat werkt in elke auto en kan enkele uren zonder stroom op een batterij werken. Je neemt deze dus net zo makkelijk mee op vakantie voor in je huurauto. Op de Via 52 kun je je smartphone via Bluetooth aansluiten, dan werkt hij ook als carkit voor handsfree bellen. Door het koppelen van je telefoon krijg je ook toegang tot andere opties, zoals live verkeersdrukte, de mogelijkheid om te navigeren naar een bepaald punt in plaats van een adres, en nog veel meer. Het 6 inch scherm is groot genoeg om goed te zien waar je naartoe moet en standaard wordt het systeem geleverd met kaarten van 45 Europese landen.

Universeel 2 Din 7 INCH Android 6.0 Navigatie

Dit navigatie systeem kun je in elk type en merk auto inbouwen. Het systeem is voorzien van een Android besturingssysteem en je kunt hier dus je vertrouwde apps als Google Maps op zetten om te gebruiken. Zo navigeer je dus zoals je gewend bent, maar dan op een groot 7 inch scherm. Je kunt je telefoon koppelen waarna het systeem ook als handsfree carkit fungeert en je gemakkelijk en veilig kunt bellen. Bovendien zit er een radio ingebouwd, je hebt dus een compleet systeem!

Procartech Carplay 2 din Navigatie

Wederom een universeel navigatie systeem om in te bouwen, dat in elk type auto van elk merk past. Het systeem is compleet met radio en carkit, je hebt dus niets anders meer nodig om leuk, veilig en in één keer goed op plaats van bestemming aan te komen. De Carplay 2 is voorzien van zowel Apple Carplay als Android Auto. Beide opties, afhankelijk van het besturingssysteem van je smartphone, laten je je telefoon koppelen en een aantal functies overnemen op je navigatie systeem. Zo kun je via stembediening WhatsApp berichten sturen, en je ontvangen berichten worden voorgelezen. Ook kun je internetradio afspelen (handig in het buitenland), navigeren met verschillende bekende apps als Google Maps of Waze, en Flitsmeister aanzetten.

Andere opties

Voor heel veel modellen auto’s zijn er ook merkgebonden navigatie systemen te krijgen. Zo weet je zeker dat je een systeem koopt dat ook in je dashboard past zonder dat je daar aanpassingen aan hoeft te doen. Vaak zijn deze wel wat duurder in aanschaf.

Zo maak je je woning toekomstproof

Previous article

Fysieke apotheek of online bestellen: voor en nadelen op een rij

Next article