Internet

Beste actiefilms op Netflix België

0

Er zijn volop actiefilms op de televisie. Vandaag de dag zijn er echter veel meer opties om een leuke film te kijken. Zo kun je ook op Netflix België kijken naar een goede actiefilm. Wat zijn nu de beste actie films op Netflix België om vanavond nog te gaan kijken? We bespreken graag de verschillende films met je. Zo kun je snel een goede keuze maken voor wat je vanavond gaat kijken. Spannende gevechten, autoraces en grote gebouwen welke ontploffen of waar de kogels je om de oren vliegen. Het is heerlijk om even helemaal opgezogen te worden in een goede actiefilm. Laten we de beste actiefilms op Netflix België met je bespreken.

Kung Fu Panda

Dit is een geweldig grappige animatiefilm. Je kunt hem samen met je kinderen gaan kijken. Het is geweldig om te zien hoe een luie panda wordt omgetoverd tot een ware kungfu master. De panda wordt helemaal klaargestoomd om de wereld te redden. Er is naast de Nederlandse versie ook een Vlaamse variant van de film.

Escape Plan

Het is een echte Amerikaanse thriller vol met actie van Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. De film gaat over een ontsnapping uit de gevangenis. Het is een zenuwslopende film waar je volop kunt genieten van volop actie.

The Italian Job, een klassieker

Een geweldige film vol met mini’s en races. Het is een ongekend mooie film welke gebaseerd is op een oude film. Een bende steelt een geweldige buit. Een van de dieven neemt echter alles mee. Daarna is het tijd voor de rest om de buit weer terug te krijgen. Ze maken een plan om wraak te maken.

Bright, een Netflix original

Het is de duurste Netflix film welke er ooit is gemaakt. Het is een goede actiefilm vol met fantasie onderdelen. De film speelt zich af in Los Angeles. De film is geïnspireerd op de rassenstrijd tussen zwart en wit. Nu gaat het echter om buitenaardse wezens en de aarde. Het is maar liefst Will Smith welke een hoofdrol vertolkt in deze film. Hij is een echt boegbeeld voor de film. Hij speelt een FBI agent welke een ork (buitenaards wezen) als partner krijgt. De twee moeten op zoek naar een ontsnapte elf met een toverstaf. Corrupte FBI agenten willen de staf ook hebben en het is dus belangrijk om slimmer dan hun te zijn. Het is een film vol met actie.

Game Over, Man!

Het is een komische misdaadfilm met volop actie. Het gaat over drie vrienden welke een videogame ontwikkelen. Ze werken samen in een hotel. Ze willen een gat overtuigen om te investeren in hun project. Iedereen wordt echter gegijzeld. De hotelmedewerkers willen nu al hun gasten gaan redden om zo de investeerders voor zich te winnen. Het is een geweldige film met goede acteurs. De film heeft veel weg van Die Hard.

Gladiator, een klassieker

Deze film is geïnspireerd op de tijden van de Romeinen en het is een geweldige actiefilm. Het is een pareltje en je mag deze film niet missen. De film gaat over een hooggeplaatste strijder welke een vechter wordt in de arena’s. Het is een geweldige film waarin Russel Crowe de rol van Maximus vertolkt en een ware held wordt. Je kunt de film bekijken op Netflix.

Doctor Strange

Deze film zit vol met actie en avontuur. Het is een geweldige film van de Marvel Studios rondom een vreemde superheld. Het is een neurochirurg welke na een auto-ongeluk naar Nepal gaat om daar meer te leren over de menselijke geest. Het is een superheldenfilm waar er volop goede effecten zijn waar je volop van kunt genieten.

Kies de juiste film op Netflix en geniet er lekker van.

Bekendste Belgische acteurs top 10

Previous article

Wat is VoIP-telefonie?

Next article