Internet

5x de leukste kaartspellen online

0
5x de leukste kaartspellen online

Het spelen van kaartspellen is leuk om met anderen te doen op een druilerige dag terwijl je met z’n allen aan tafel zit, maar het kan ook sneller en gemakkelijker. Namelijk online! Er zijn heel wat kaartspellen te vinden op het internet waardoor het best lastig kan zijn om een kaartspel te vinden dat echt leuk is om online te spelen. Helaas zitten er tussen al deze spellen ook spellen die de meeste mensen minder geslaagd zullen vinden. Om te voorkomen dat jij straks door al die spellen heen moet en allerlei teleurstellende resultaten voor je kiezen krijgt, hebben wij de vijf leukste online kaartspellen voor je geselecteerd!

1. Klaverjassen

Websites zoals roulette-spelen.nl zijn een heel goed voorbeeld van een geslaagde manier om een kansspel zoals roulette online aan te bieden. Maar zoals we al noemden zie je ook veel mogelijkheden op het gebied van kaartspellen. Een van de kaartspellen die het best online te spelen is, is klaverjassen. Ook binnen het klaverjassen heb je weer allerlei varianten die je ook online kunt vinden. Het is in verschillende spelvormen te spelen zoals een duel, maar ook als toernooi waarbij je tegen meerdere spelers speelt.

2. Pesten

Dit is misschien wel het meest gespeelde kaartspel binnen de Nederlandse huishoudens. Niet zo verwonderlijk dat je ook dit kaartspel online kunt spelen. Bij pesten gaat het er eigenlijk om dat je al jouw kaarten zo snel mogelijk kwijt raakt. Daarbij kun je ‘straffen’ uitdelen aan andere spelers door een joker of een twee op te gooien. Dan moet je tegenstander weer extra kaarten pakken. Door middel van kleuren en kaartsoort wordt bepaald of je een kaart mag opgooien of niet. Een simpel maar heel erg leuk kaartspel om online te spelen.

3. Hartenjagen

Hartenjagen is ook echt een waanzinnig populair spel in Nederland. Dat is ook terug te zien in het online aanbod. Er zijn verschillende versies van dit spel. In Nederland zijn de Nederlandse en de Amerikaanse variant het populairst. Die Amerikaanse variant is misschien nog wel populairder dan de Nederlandse variant, omdat deze bekend is geworden van het spelen van hartenjagen binnen Windows op devices die hierop draaien. Online kun je echter ook hartenjagen, welke variant je ook leuk vindt.

4. Poker

Poker wordt steeds meer en meer online gespeeld. Dit is dan ook een van de meest spannende kaartspellen om online te spelen. Steeds vaker kan dit namelijk live, wat inhoudt dat je real-time met een echte dealer tegen anderen over de hele wereld kunt spelen. Dankzij camera’s heb je echt het gevoel dat je aan de pokertafel zit.

5. Patience

Dit spel is bijzonder omdat het vaak in je eentje wordt gespeeld. Patience is ook vooral heel populair geworden doordat Windows het op elk device mee levert. Je kunt het dus altijd spelen. Maar ook online zijn er veel andere varianten van het spel te vinden om je mee te vermaken.

Er zijn dus veel kaartspellen te vinden die je online kunt spelen! Deze vijf zullen zeker goed zijn voor heel wat uurtjes speelplezier.

Video en Augmented Reality domineren 5G-verkeer

Next article