Internet

Jilster: wat je moet weten over de DIY tijdschrift site

0

Misschien zat je als kind al wel eens boekjes te schrijven of tijdschriften te knippen en plakken, om vervolgens trots aan je ouders te kunnen laten zien wat voor tijdschrift of boek je gemaakt had. Voor ieder met een schrijvershart is het een droom om ooit iets uit jouw hand te kunnen publiceren. Nu is dat dankzij website Jilster wel heel makkelijk geworden: je kunt daar namelijk zelf een tijdschrift samenstellen, en laten afdrukken. En het is niet eens duur. Klinkt goed, toch?

Ook als je er niet van droomde om ooit zelf een tijdschrift te maken, dan kan het altijd nog een ontzettend goed cadeau zijn voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. Het is totaal niet ingewikkeld: Jilster geeft je een lege pagina en jij kunt hier zelf tekst en foto’s aan toevoegen. Daarnaast kun je voor een goede vormgeving ook kiezen voor de eigen sjablonen van Jilster.

Gelegenheden

Misschien lijkt het maken van een tijdschrift of boek je wel heel leuk, maar heb je nog niet echt de juiste gelegenheid ervoor gevonden. Daarom geeft Jilster je wat suggesties, zoals ’50 jaar getrouwd’ ‘Een afscheid’ ‘Jaarboek voor school’ of ga voor een ‘Relatiemagazine’. Meer inspiratie vind je op hun site.

Prijzen

De prijzen van Jilster vallen, voor een drukwerksite, ontzettend mee. Uiteraard, zoals bij veel drukkerijen, wordt de prijs goedkoper naarmate je meer besteld. Bij een zo basic mogelijk tijdschrift, zit je (inclusief verzendkosten en btw) op ongeveer 140 euro. Daar krijg je dan tien gedrukte en gehechte tijdschriften voor.

Inspiratie

Ben je bang dat je niet genoeg inspiratie hebt om een heel tijdschrift zelf in elkaar te zetten? Geen probelem, ook daar heeft Jilster een oplossing voor. Ze hebben onder het kopje ‘inspiratie’ een aantal tips en tricks zodat jij je tijdschrift er nóg beter uit kan laten zien, maar ook verhalen van klanten en hun sjablonen.

Variatie

Jilster biedt een breder assortiment dan alleen tijdschriften. Zo kun je er ook een boek laten maken, of posters afdrukken. Haal pen en papier maar uit de kast en schrijf dat eerste boek!

Zo schrijf je een goede samenvatting voor op Linkedin

Previous article

Scoupy – Wat is het nu eigenlijk?

Next article