Internet

Dit zijn de sieradentrends voor deze winter

0

Nu we langzaam maar vol zekerheid richting de winter kachelen is het belangrijk dat jouw sieradenkistje wordt aangevuld met de juiste items. Want de winter is het moment om te shinen tijdens bijvoorbeeld Kerst of Oud en Nieuw! Laten we snel kijken wat de trends op het gebied van sieraden voor deze winter is.

Dit jaar mag het groot en aanwezig zijn, die sieraden van jou. Waar je ook voor gaat je mag letterlijk gaan schitteren. Van statement earrings tot aan gouden sieraden en van chains tot chokers. Het kan allemaal deze winter.

Wil je verzekerd zijn van de mooiste sieraden? Neem dan eens een kijkje op de website van Valmano.

1. Gouden sieraden

Goud is al jaren hip en lijkt ook deze winter onder de trends te blijven. Je kan gouden sieraden met elkaar combineren, denk aan losse kettinkjes en armbanden. Maar combineren met zilver is ook geen enkel probleem. Want ook zilveren statements zijn het helemaal deze winter.

2. Statement items

Of je nu kiest voor grote oorbellen, een flinke ketting of een groot horloge? Als je er maar een statement mee maakt. Hiermee bedoelen ze: groot, groter, grootst. Want hoe groter hoe beter!

3. Chokers en chunky chains

Wat hangen we om onze nek? Of beter gezegd: wat hangen we niet om onze nek? Het kan namelijk allemaal. Sieraden met dikke schakels bijvoorbeeld, maar ook veel gekleurde materialen. Combineren? Geen probleem! Los of vast, jij beslist. En vergeet ook de chockers niet. De strakke ketting die om je nek zit. Ook deze blijft hip deze winter en leuk om te combineren met loshangende items.

En voor welke merken gaan we dit seizoen dan?

Er zijn altijd merken waarvan blijven houden, denk aan Calvin Klein, Cluse en Guess. Maar ook elk jaar zijn er weer merken die je kunnen verrassen. Ga hiervoor ook online op zoek naar mooie modehuizen en sieradenontwerpers.

Zei jouw moeder vroeg ook: je bent toch geen kerstboom wanneer je alles tegelijkertijd wilde dragen? Deze winter kan je moeder haar ogen uitkijken want we dorsen flink uit. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld naar modebewust Nederland. Denk aan Nikki Plessen, Marije Zuurveld of Nicole Ballardini.

 

Waar kun jij linkbuilding voor inzetten?

Previous article

Privacy én uitzicht? Screens op maat maken het mogelijk

Next article