Tech

iPhone X vs. iPhone 8: dit is de beste koop!

0

Hoewel de iPhone X wordt beschouwd als één van de meest innovatieve iPhones ooit, was het geruime tijd de vraag of je er wel de hoofdprijs voor over had. De Apple-prijs van de jubileum-iPhone lag immers veel hoger dan van de iPhone 8. Omdat de twee iPhones tegelijk zijn uitgebracht zijn er de nodige overeenkomsten, maar er zijn ook genoeg verschillen te ontdekken. Beide iPhones zijn inmiddels refurbished verkrijgbaar bij Forza, de nummer 1 Apple Refurbished leverancier van de BENELUX. En dat betekent heel veel extra voordeel! We leggen je hieronder uit waarin de iPhones verschillen en hoe je ze refurbished bij Forza kunt bestellen en morgen al in huis kunt hebben.

Verschillen iPhone X vs. iPhone 8

Dit krijg je extra bij de iPhone X refurbished:

  • Een tweede camera aan de achterzijde;
  • Dit gaat gepaard met extra fotografie-opties;
  • Een groter OLED-beeldscherm zonder randen;
  • de mogelijkheid om de telefoon met Face ID te ontgrendelen.

Overeenkomsten iPhone X vs. iPhone 8

Naast verbeteringen zijn er ook overeenkomsten, waaronder;

  • Een krachtige en efficiënte A11 Bionic-processor;
  • Een glazen design;
  • draadloos opladen.

Ontwerp iPhone X vs. iPhone 8

iPhone X refurbished heeft bijna geen randen rondom het scherm en heeft geen Touch ID-knop meer aan de onderkant. In plaats daarvan zijn veegbewegingen in het scherm verwerkt voor soepele navigatie. De iPhone X refurbished heeft een OLED “Super Retina HD”-beeldscherm wat garant staat voor een scherper scherm en een hoge pixeldichtheid.

iPhone 8 refurbished heeft een compacter 4.7 inch Lcd-beeldscherm. Hierdoor is het beeldscherm eenvoudiger met één hand te bedienen. Omdat het scherm gebruik maakt van de Lcd-technologie, is de iPhone X refurbished wel helderder.

Daarbij heeft de refurbished iPhone 8 wel het oude vertrouwde iPhone-ontwerp met randen en een thuisknop onderaan het beeldscherm. Voor sommige juist de reden om te kiezen voor de iPhone 8. Andere die een nieuwer ontwerp wensen, kiezen al snel voor de iPhone X.

Camera iPhone X vs. iPhone 8

De iPhone 8 refurbished is uitgerust met een enkele 12 megapixel camera aan de achterzijde. Dit camerasysteem zorgt geheid voor levendige en scherpe foto’s. De dubbele camera van de iPhone X refurbished, maakt dit camerasysteem ook gelijk tot de superieure telefoon van de twee in deze vergelijking. Hoewel de ene groothoekcamera exact dezelfde is als die van de iPhone 8 refurbished, wordt de andere telefotocamera gebruikt voor duidelijk optisch zoomen en portretfoto’s.

Kortom, de iPhone X heeft twee lenzen voor meer opties en registreert meer details en scherpte bij ingezoomde opnamen en weinig licht. De iPhone 8 heeft een goede 12 megapixel camera voor goede foto’s.

Langere batterijduur van iPhone 8

Ondanks het feit dat de iPhone X refurbished vooralsnog beter uit alle tests komt, heeft de iPhone 8 refurbished een langere batterijduur dan de iPhone X. Afhankelijk van je behoeften is dit verschil misschien niet zo’n doorslaggevende factor, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je de langste batterijduur zoekt.

Conclusie iPhone X vs. iPhone 8

Onder aan de streep kunnen we wel stellen dat de refurbished iPhone X de beste iPhone van deze twee is. Tenminste, als je een groter OLED-beeldscherm en Face ID voor ontgrendelen verkiest boven het compactere iPhone 8 scherm met de vertrouwde thuisknop. De iPhone X was zijn tijd al ver vooruit. Hier profiteert de iPhone 8, met dezelfde krachtige processor, van mee.

Heb je liever Touch ID dan Face ID? Is een enkele camera voor jou genoeg? En is een Lcd-scherm ook helder genoeg? Dan is de iPhone 8 refurbished de meer budgetvriendelijkere variant.

Als je liever Face ID hebt, een dubbele camera en een kleurrijker OLED-beeldscherm. Dan is de iPhone X refurbished zeker en vast de iPhone voor jou.

iPhone x refurbished kopen

De iPhone X refurbished kopen? Dat kan voordelig, betrouwbaar en snel bij Forza Refurbished. Je bespaart tot wel 60% ten opzichte van de nieuwsprijs, ontvangt 24 maanden garantie en bent ook nog eens duurzaam bezig!

iPhone 8 refurbished kopen bij Forza

Spreekt het kleinere Lcd-scherm met de fysieke thuisknop je meer aan? Dan bespaar je een hoop. De iphone 8 refurbished kopen bij Forza, betekent vandaag bestellen en morgen al bellen. Wederom ontvang je twee jaar garantie op het gehele toestel, zo ook de batterij.
Wist je dat de iPhone 8 één van de best verkochte iPhones van Forza Refurbished is?

Refurbished iPhone, de voordelen

Op forza-refurbished.be, de nummer 1 Apple refurbished, vind je het grootste gamma refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Hierdoor is er voor ieder budget wat wils. Forza devices worden verstrekt onder het Keurmerk Refurbished, waardoor je bent verzekerd van een betrouwbare aankoop. Hierdoor is het niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn een zeer interessante investering. Weet jij al welke iPhone het gaat worden? De klantenservice van Forza wordt beoordeeld met hoger dan een 9, dus huiver niet om ze te bellen voor meer advies. Succes bij het maken van jouw keuze!

Nieuwe badkamer; Heb je hier al aan gedacht?

Previous article

Waar kun jij linkbuilding voor inzetten?

Next article