Internet

7 Populairste browser games voor mobiel in 2020

0

Verveel je je, ben je toe aan wat ontspanning, of heb je gewoon zin in een nieuw spel? Dan is dit het lijstje waar je op zit te wachten. We zetten speciaal voor jou de zeven populairste browsergames voor mobiele telefoons op een rij. Deze kun je altijd en overal spelen, zonder eerst iets te moeten kopen of te installeren. Als je wifi hebt of toegang tot het mobiele netwerk natuurlijk. Lees je mee?

7. Tequila Zombies 3

Ben jij een echte actieliefhebber? Dan ben je bij Tequila Zombies 3 aan het juiste adres. Het spel is eigenlijk net zo raar als het klinkt. Je moet tequila drinken en tegen de zombies vechten. De speelwijze wijst zich haast vanzelf. Het enige dat je moet gebruiken is je computermuis en de knoppen van je toetsenbord.

6. Linerider

Een van de populairste browser games voor mobiele telefoons dit jaar is Linerider. Dit is een simulatiespel waarbij je een route moet tekenen voor autocoureurs. Ruimtelijk inzicht, snelheid en ontwerptalent zijn hierbij vaardigheden die goed van pas komen. Je kunt Linerider spelen via Google Chrome en Firefox

5. Blackjack

Ook speel je anno 2020 heel gemakkelijk via je mobiel live blackjack. Dit werkt hetzelfde als live blackjack via je computer, maar is dan ook mobielvriendelijk gemaakt. Je speelt dus tegen een dealer de op afstand voor de camera staat. Via het internet kun je blackjack spelen, zoals je dat vanuit de échte casino’s gewend bent.

4. Geoguessr

Ben jij een echte reisfanaat? Bewijs dat maar eens door het razend populaire spel Geoguessr te spelen. De game maakt gebruik van Google Street View beelden en laat jou vervolgens raden op welke populaire bestemming dit is. Verslavend, uitdagend én ideaal tijdens de coronaperiode, zodat je reishonger toch een beetje wordt gestild.

3. The Wiki Game

Anders dan anders is de Wiki Game. Het startpunt is namelijk een Wikipediapagina en je moet door verschillende hyperlinks racen om op je ‘eindbestemming’ terecht te komen. Het klinkt misschien een beetje ‘nerdy’, maar het is oprecht erg leuk als je van woordspellen en puzzelen houdt. En wie weet steek je er nog wat van op ook.

2. DarkOrbit Reloaded

Avonturiers opgelet! Deze online broswer game is écht iets voor jou. In DarkOrbit Reloaded speel je de kapitein van een ruimteschip. Tijdens je reis door de ruimte word je onderworpen aan allerlei uitdagingen, die je moet volbrengen om steeds een ronde verder te komen. Extra leuk: Dit spel heeft een multiplayer-modus, dus je kunt op afstand ook met je vrienden spelen.

1. Slither.io

Al jaren op nummer één in de vele ranglijsten die er zijn van populaire browsergames is slither.io. En eigenlijk gaan we voor dit spelletje nog veel verder terug in de tijd. Het is namelijk geïnspireerd op Snake, van de oude Nokia-telefoons. Je speelt een slang en moet stippen opeten, maar ondertussen groei je steeds groter en moet je voorkomen dat je jezelf raakt. Ook moet je zien te ontsnappen aan de vijanden. Perfect tegen de verveling.

Beeldscherm draaien: hoe zet ik beeld van laptop weer goed?

Previous article

Dit zijn de beste Belgische website builders van 2020

Next article